Ce spune Samsung despre bateria lui Galaxy Note 9

Ce spune Samsung despre bateria lui Galaxy Note 9

Samsung Electronics a anuntat pe 13 august ca se asteapta ca noul smartphone Galaxy Note 9 il va depasi pe predecesorul in ceea ce priveste vanzarile. De asemenea, a sustinut ca vanzarile lui S9 lansat mai devreme in acest an nu au fost reduse, asa cum au indicat observatori din industrie.

Au trecut aproape doi ani de cand Samsung a lansat Galaxy Note 7 care a fost un dezastru pentru companie. Pentru cine nu stie, acel smartphone a fost livrat cu o baterie care era predispusa la explozie din cauza anumitor factori.

Samsung a mers mai departe lansand cu succes mai multe smartphone-uri de varf de atunci si si-a cerut scuze pentru situatia de acum cativa ani. Cu toate acestea, probabil pentru a le reaminti utilizatorilor ca smartphone-urile sale sunt sigure, presedintele Samsung Electronics, Koh Dong-jin, a declarat reporterilor ca bateria din smartphone-ul Galaxy Note 9 recent lansat este perfect sigura.

CITESTE SI:  Jocul Pokemon GO ar putea aduce venituri de 1 miliard de dolari pana la sfarsitul anului

El a fost citat spunand, “Bateria din Galaxy Note 9 este mai sigura ca oricand. Utilizatorii nu mai trebuie sa se ingrijoreze din cauza bateriei”.

Koh Dong-jin si-a exprimat, de asemenea, increderea in Samsung Galaxy Note 9, afirmand ca acest smartphone se va vinde mai bine decat s-a vandut predecesorul care a fost lansat anul trecut.

CITESTE SI:  Senzorul de camera al lui Galaxy S9 ar putea captura 1000 de cadre pe secunda

El spune ca noua camera inteligenta a lui Samsung Galaxy Note 9 si stylus-ul imbunatatit sunt unele dintre motivele pentru care crede ca Galaxy Note 9 il va depasi pe predecesorul.

Desigur, ramane de vazut daca acest lucru se va intampla. Companii precum Apple si Samsung obisnuiau sa domine industria de smartphone-uri si, desi acestea inca au cote de piata mari, rivali precum Huawei au castigat teren. Huawei a detronat recent Apple si a devenit al doilea cel mai mare vanzator de telefoane din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *