fbpx

Ce solutii ai pentru bug-ul lui Pixel 3 care opreste camera smartphone-ului

Ce solutii ai pentru bug-ul lui Pixel 3 care opreste camera smartphone-ului

Proprietarii de smartphone-uri Google Pixel 3 se confrunta cu o alta problema software, iar aceasta s-ar putea dovedi una destul de grava pentru unii. Utilizatorii de pe forumurile Google, Reddit – si nu numai – raporteaza un bug care impiedica folosirea camerei lui Pixel 3.

Telefoanele Nexus ale Google nu au fost niciodata cunoscute pentru camerele lor. De fapt, au existat cateva telefoane Nexus ale caror camere au fost destul de rele, dar Google a indreptat lucrurile prin gama Pixel.

CITESTE SI:  StumbleUpon se inchide dupa 16 ani. Ce alternativa au utilizatorii

Din pacate, acum se pare ca, din cauza unui bug, utilizatorii smartphone-ului Pixel 3 nu pot folosi camera. Au circulat mai multe stiri pe forumurile Google si pe Reddit despre proprietari de smartphone-uri Pixel 3 care spun ca la lansarea camerei apare doar un ecran negru.

Numai o restartare a smartphone-ului aduce lucrurile inapoi la normal si ne imaginam ca trebuie sa fie foarte deranjant. De asemenea, se pare ca factorul declansator care cauzeaza acest bug este lansarea camerei prin intermediul aplicatiilor ca Android Messages, Facebook si prin aplicatiile de scanare a codurilor de bare.

CITESTE SI:  Autonomia smartphone-ului iPhone 12 pe 5G

Cat despre o solutie la acest bug, un utilizator de pe Reddit a dezvaluit ca cei de la Google i-au spus sa efectueze o resetare din fabrica smartphone-ului pentru a scapa de bug. Dar nici acest lucru nu a parut sa rezolve problema cu bug-ul.

CITESTE SI:  De ce Facebook nu mai permite preinstalarea aplicatiilor sale pe smartphone-urile Huawei

Google inca nu a recunoscut oficial problema, asa ca nu este clar daca este in lucru o solutie. Intre timp, daca esti proprietar de smartphone Pixel 3 si vrei sa folosesti camera, lanseaz-o prin aplicatia sa, nu prin alte aplicatii.

Unii utilizatori au avut noroc trimitand smartphone-urile Pixel 3 inapoi si primind altele in schimb, asa ca poti incerca asta daca dispozitivul tau este afectat de acelasi bug.