fbpx

Ce solutie temporara exista pentru bug-ul Google News care consuma GB de date in fundal

Ce solutie temporara exista pentru bug-ul Google News care consuma GB de date in fundal

Google News este una dintre multele modalitati prin care oamenii pot primi stiri pe smartphone-urile lor. Cu toate acestea, se pare ca exista un bug in aplicatie.

Potrivit mai multor utilizatori, se pare ca un bug determina ca aplicatia Google News sa consume mai multi GB de date in fundal fara stirea utilizatorului, pana ce acesta ramane fara GB sau isi verifica utilizarea datelor.

Conform uneia dintre postarile de pe forumuri, “Am o problema in aceasta dimineata, pentru ca m-am trezit si am vazut ca Google News a consumat 7,65GB de date in fundal, peste noapte. Am fost conectat la WiFi, dar semnalul era slab, asa ca este posibil ca se conecta/deconecta. Totusi, nu am nicio idee cum a folosit serviciul atatia GB de date intr-un timp atat de scurt. Probabil e o problema”.

CITESTE SI:  Pedala pentru chitare care poate fi controlata cu smartphone-ul

Lucrurile sunt mai grave, pentru ca acesta nu e un bug nou. Se pare ca problema cu consumul de date in nestire a fost raportata de cateva luni si abia in septembrie un administrator de comunitate Google News a recunoscut bug-ul si a declarat ca se lucreaza la o solutie.

CITESTE SI:  Smartphone-ul de gaming Xiaomi Black Shark Helo e oficial - pret si specificatii

“Multumim mult pentru raportarea bug-ului si intelegem importanta repararii acestuia cat mai curand posibil. Echipele relevante investigheaza in prezent problema si lucreaza la o solutie. Vom posta informatii noi direct in acest thread. De asemenea, am putea apela la acest thread pentru a afla informatii suplimentare de la utilizatori care ne-ar putea fi de ajutor in investigatia noastra”.

CITESTE SI:  Cum vor aparea smartphone-uri 5G dual-SIM mai ieftine

Cu toate acestea, acum suntem aproape in noiembrie si nicio informatie sau solutie nu a aparut pentru acest bug de la Google News. Cei care vor inca sa continue sa foloseasca aplicatia Google News in ciuda problemei cu consumul urias de date, ar trebui sa dezactiveze utilizarea datelor de fundal (solutie temporara) pana ce apare o solutie definitiva pentru bug.