fbpx

Ce solutie are Samsung pentru lansarea accidentala a Bixby de pe Galaxy Note 9

Ce solutie are Samsung pentru lansarea accidentala a Bixby de pe Galaxy Note 9

Daca apesi pe butonul Bixby de pe Samsung Galaxy Note 9, la fel ca in cazul dispozitivelor Samsung anterioare cu astfel de buton, va porni asistentul virtual.

Dar, din cutie, Galaxy Note 9 nu avea nicio optiune de a impiedica acel buton sa lanseze asistentul virtual. Samsung a venit acum cu o solutie pentru cei care apasa butonul accidental.

Butonul Bixby dedicat a fost o constanta pe smartphone-urile de varf Samsung de la Galaxy S8 incoace si nu va disparea prea curand. Au existat setari si optiuni care puteau fi folosite pentru a dezactiva asistentul virtual pe aceste dispozitive, dar una dintre acele optiuni a fost inlaturata din Galaxy Note 9.

CITESTE SI:  Compania Essential a lui Andy Rubin tace si nu spune de ce Essential Phone inca nu a fost livrat

Acest lucru a determinat sa fie imposibila dezactivarea completa a Bixby pe dispozitiv, in asa fel incat apasarile accidentale sa nu-l porneaca.

Samsung a oferit acum o solutie neconventionala ca o cale de mijloc. Samsung lanseaza un update pentru Bixby pe Galaxy Note 9. Butonul Bixby a necesitat intotdeauna o singura apasare pentru a porni asistentul virtual.

CITESTE SI:  VIDEO: Aplicatia Adobe Scan iti poate transforma facturile in PDF-uri editabile

Cu noul update, asistentul virtual va porni numai daca butonul este apasat de doua ori consecutiv. Acest lucru nu va schimba comportamentul la apasare lunga, pentru ca asa se va porni asistentul virtual, ca si inainte.

Aceasta solutie incearca sa fie o cale de mijloc pentru cei care doresc ca butonul sa nu porneasca nimic si pentru cei care doresc sa-l foloseasca pentru a porni asistentul virtual pe Galaxy Note 9.

CITESTE SI:  Smartphone-ul pliabil Samsung ar putea fi cel mai mare telefon al companiei

Acest lucru ar elimina problema apasarilor accidentale, deoarece majoritatea utilizatorilor ar apasa tasta accidental doar o singura data. Mai este nevoie de o apasare in plus pentru cei care chiar doresc sa foloseasca Bixby.

Optiunea de a dezactiva apasarile duble pentru Bixby pe Samsung Galaxy Note 9 va fi localizata in meniul de setari al aplicatiei, odata ce aceasta este actualizata la cea mai noua versiune.