fbpx

Ce solutie are Panasonic ca sa nu ni se mai distraga atentia

Ce solutie are Panasonic ca sa nu ni se mai distraga atentia

In ce moment renuntam si recunoastem ca traim intr-o lume in care ni se distrage atentia non-stop? Compania Panasonic a venit totusi cu o solutie. Studioul de design Future Life Factory al Panasonic a proiectat un dispozitiv pentru asta.

Iti e greu sa te concentrezi la locul de munca si iti e distrasa atentia? Avand in vedere ca in ziua de azi multe companii par sa adopte birouri deschise, acest lucru inseamna ca angajatii pot vedea cu ce se ocupa cei din jurul lor.

CITESTE SI:  Ce pret are acest laptop Samsung Galaxy Chromebook aratos

Acesta ar putea fi un lucru bun, pentru ca te-ar putea inspira sa muncesti mai mult. Dar poate fi si un lucru rau pentru cei carora li se distrage atentia usor.

Panasonic pare sa creada ca are o solutie la problema cu distragerea atentiei. Compania a dezvaluit un dispozitiv denumit Wear Space. Creat de studioul de design Future Life Factory al companiei Panasonic, prototipul de dispozitiv Wear Space a fost prezentat la evenimentul SXSW de mai devreme in acest an, inainte de a fi lansat pe o platforma japoneza de strangere de fonduri.

CITESTE SI:  Numai asa poate fi curatat monitorul Apple de 5000 de dolari

Dispozitivul Wear Space al companiei Panasonic a fost descris ca fiind unul care opreste distragerea atentiei, prin impiedicarea vederii periferice. Ideea este ca dispozitivul Wear Space il va proteja pe purtator de distragerea atentiei, dar exista si casti incorporate, in asa fel incat nu numai ca nu mai poate fi distras vizual, dar dispozitivul Wear Space blocheaza si sunetul multumita castilor de anulare a zgomotului.

Vorbind pentru Deezen, Panasonic a spus, “Avand in vedere ca birourile deschise si nomazii digitali se afla in crestere, lucratorii isi dau seama ca este mai important sa aiba un spatiu personal in care sa se poata concentra. Wear Space creeaza instantaneu un astfel de spatiu personal – este la fel de simplu ca imbracarea unui articol vestimentar”. Cei care sunt interesati trebuie sa stie ca dispozitivul Wear Space al Panasonic are un pret de 260 de dolari.