fbpx

Ce solutie are Google pentru cei care nu stiu sa caute pe Google

Ce solutie are Google pentru cei care nu stiu sa caute pe Google

Daca folosesti internetul de ceva vreme, cu siguranta ai dat de cineva care a pus intrebari pe un forum, cand in schimb acea persoana putea afla raspunsul cu o cautare pe Google. Compania s-a gandit la o solutie pentru cei care nu stiu sa-i foloseasca search engine-ul.

In ciuda faptului ca Google e atat de simplu de utilizat, oamenii inca mai pun intrebari pentru care ar putea folosi Google pentru a afla raspunsurile.

Dar intelegem ca e posibil ca utilizatorii mai in varsta s-ar putea sa nu stie cum sa caute pe Google. Vestea buna e ca compania testeaza o caracteristica pentru utilizatori de a partaja cu usurinta cautarile.

CITESTE SI:  Cum usureaza Google dezvoltatorilor crearea de aplicatii pentru Chrome OS

Aceasta caracteristica noua de partajare pare sa fie parte dintr-un update recent al aplicatiei Google beta pentru Android. Exista in aplicatie un nou buton Share.

Asta inseamna ca utilizatorii il pot atinge si sa distribuie cautarile altor oameni prin mesaje, e-mail si asa mai departe. Inainte de asta, utilizatorii puteau partaja cautarile prin copierea linkului.

CITESTE SI:  Windows 10 instaleaza aceste lucruri fara consimtamantul utilizatorilor

Cu toate acestea, dezavantajul era ca linkurile pot fi uneori destul de lungi si, desigur, contin destul de multe caractere care ar putea parea suspecte pentru cei care nu se pricep.

Cu noua caracteristica de partajare, utilizatorii vor putea sa partajeze cu usurinta o cautare pentru altii. Ei bine, rezultatele de cautare vor diferi in functie de utilizator, pe baza locatiei si a personalizarii.

CITESTE SI:  De ce Donald Trump porneste un razboi cu internetul

Asa ca, desi poti partaja termenii de cautare, rezultatele s-ar putea sa nu fie la fel pentru celalalt. Caracteristica este in prezent disponibila numai pentru aplicatia Google pentru Android si pentru cei care participa la versiunea beta. Ramane de vazut daca Google are de gand sa lanseze aceasta caracteristica de partajare in aplicatia principala in viitor.

Facebook