Ce smartphone transparent al Xiaomi are o placa de circuite falsa

Ce smartphone transparent al Xiaomi are o placa de circuite falsa

Xiaomi a dezvaluit un nou smartphone acum ceva luni in urma. Acesta a captat imediat atentia fanilor, deoarece dispozitivul are spatele transparent, ceea ce permite utilizatorilor sa vada componentele interne.

Acest lucru a dat impresia ca utilizatorii puteau vedea tot timpul procesorul si celelalte componente ale smartphone-ului Xiaomi Mi 8 Explorer Edition. Dar se pare ca placa de circuite care se vedea prin spatele transparent este de fapt falsa.

Desi acest lucru nu a fost promovat de Xiaomi, nu era un secret. Cand o publicatie s-a intalnit cu compania mai devreme in aceasta saptamana, reprezentantii sai au fost foarte onesti cu privire la faptul ca componentele vizibile ale lui Mi 8 Explorer Edition nu erau reale, ci doar de decor.

CITESTE SI:  VIDEO: Un restaurant din Boston foloseste roboti pentru a prepara mancarea

Desi fanii ar putea fi un pic dezamagiti, realitatea este ca componentele interne nu arata prea interesant si nu sunt prea aratoase, pentru ca acestea au nevoie sa fie racite in mod corespunzator.

Cand Xiaomi a anuntat smartphone-ul transparent Mi 8 Explorer Edition, compania a precizat ca componentele care puteau fi vazute in partea din spate sunt “reale”, dar probabil ca se referea la faptul ca nu s-a aplicat in partea din spate a smartphone-ului Xiaomi MI 8 Explorer Edition transparent un autocolant cu imaginea placii de circuite.

CITESTE SI:  Facebook are cate un cont fals sau duplicat pentru aproape fiecare persoana din Statele Unite

Componentele care pot fi vazute in partea din spate sunt lipite de o placa de circuite secundara care este montata in partea de sus de smartphone-ului Xiaomi Mi 8 Explorer Edition transparent.

Aceasta nu este conectata electric la nicio alta placa de circuite, in sensul ca este doar de decor, fara sa joace un alt rol. Placa de circuite falsa a smartphone-ului Xiaomi Mi 8 Explorer Edition transparent lasa spatiu pentru componente precum procesorul, dar nu are matricea de care procesorul are nevoie pentru a se conecta la aceasta, pentru ca placa de circuite falsa sa functioneze.

CITESTE SI:  Ce companie de smartphone-uri ar putea depasi Samsung in 2020

Componentele reale vor fi, fara indoiala, adapostite pe o placa de circuite corespunzatoare. Probabil ca Xiaomi ar fi putut folosi spatiul pentru placa de circuite falsa pentru a adauga smartphone-ului transparent Mi 8 Explorer Edition mai multe functionalitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *