Ce smartphone au avut inainte 51% dintre clientii care au trecut la Pixel 3

Ce smartphone avut inainte 51% dintre clientii care au trecut la Pixel 3

Cele mai recente smartphone-uri (Pixel 3) ale Google au destul de mult succes si fura clienti de la alti producatori de smartphone-uri Android. Conform unui nou studiu publicat de CounterPoint Research, 51% dintre clientii care au trecut la un telefon Pixel 3 au avut inainte un telefon de la compania Samsung.

De asemenea, 18% dintre ei au folosit inainte un iPhone, 14 procente au avut inainte telefoane Motorola, iar restul de 17% au folosit alte telefoane anterior.

CITESTE SI:  Acest text de 16 caractere va face ca Google Chrome sa dea crash

Google isi creeaza propriile smartphone-uri Pixel de cativa ani. Acestea sunt destul de populare printre clienti si se pare ca majoritatea acelor oameni care au trecut la un smartphone Google au avut anterior un smartphone Samsung.

Asta conform unui nou studiu publicat de Counterpoint Research. Studiul constata ca peste jumatate dintre clientii care au trecut la un smartphone Pixel 3 folosisera anterior un telefon Samsung.

Mai exact, s-a constatat ca 51% dintre cumparatorii Pixel 3 au folosit un telefon Samsung Galaxy inainte, in timp ce 18% au folosit anterior un iPhone si 14% un smartphone Motorola.

CITESTE SI:  Kira Ring Light iti permite sa capturezi selfie-uri mai bune

Studiul arata ca brandul companiei Google a devenit un brand solid in ecosistemul Android. Acest brand a furat clienti de la cei mai mari producatori Android din lume si care produc niste telefoane Android de varf bune.

In general, totusi, livrarile de telefoane Pixel 3 reprezinta inca o mica parte din piata globala Android. De asemenea, se pare ca compania Google din Statele Unite nu a reusit sa fure o multime de clienti de la iPhone-urile companiei Apple din Cupertino.

CITESTE SI:  Cofondatorul Apple, Steve Wozniak, crede ca iPhone 8 isi merita pretul

Acest lucru poate fi adevarat si in cazul altor producatori Android. Asta se intampla pentru ca e putin probabil ca clientii de iPhone-uri loiali, mai ales cei care au investit semnificativ in ecosistemul Apple, sa lase iPhone-urile si sa treaca la Pixel 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *