fbpx

Ce smartphone a depasit Pocophone F1, in privinta performantei camerei

Ce smartphone a depasit Pocophone F1, in privinta performantei camerei

Se pare ca smartphone-ul Xiaomi Pocophone F1 cu pret de sub 300 de dolari a reusit sa invinga un alt telefon emblematic si mai scump, in ceea ce priveste performanta camerei.

Xiaomi Pocophone F1 a creat valuri in industrie datorita unui pret foarte mic si a unor specificatiilor de varf. La pretul sau de 300 de dolari, are o performanta cu mult peste cea a altor telefoane cu acelasi pret. Si are o camera atat de buna si performanta incat a depasit-o pe cea a primului telefon Google Pixel.

CITESTE SI:  Facebook va inspecta manual anunturile bazate pe rasa si pe politica

Xiaomi Pocophone F1 de la Xiaomi a fost unul dintre cele mai puternice smartphone-uri din 2018. Acesta s-a dovedit a fi un smartphone Android foarte bun la pretul sau si cu caracteristici bune.

Se pare ca acest telefon Xiaomi Pocophone F1 mai dovedeste inca acest lucru. Dupa recenzia DxOMark pentru acest telefon, acesta a primit un scor de 91 in privinta camerei, ceea ce il pune in fata primului Google Pixel.

CITESTE SI:  Cate aplicatii de frauda la click elimina Google din Play Store

Ei bine, ar trebui sa subliniem faptul ca aceasta nu e neaparat o comparatie corecta, deoarece Pixel a fost lansat acum cativa ani in urma, asa ca Google cu siguranta si-a imbunatatit tehnologia de camera intre timp.

Cu toate acestea, scorul pare sa evidentieze faptul ca smartphone-urile si-au imbunatatit camerele si ca nu trebuie sa cheltui 1000 de dolari pentru a cumpara un smartphone care captureaza fotografii bune.

Este adevarat ca scorul de 91 de puncte al lui Xiaomi Pocophone F1 nu este nici pe departe aproape de scorurile altor smartphone-uri de varf din ziua de azi. Dar daca nu vezi rostul de a plati atat de mult pentru un telefon dar doresti totusi o camera decenta, atunci ar trebui sa-l alegi pe F1.

CITESTE SI:  Ce intrebuintari poate avea tesatura robotica a acestor cercetatori

De fapt, in 2018, YouTuber-ul MKBHD a efectuat o comparatie intre camerele mai multor smartphone-uri, iar Xiaomi Pocophone F1 a iesit printre primele cele mai bune telefoane.