fbpx
Ce site ar putea depasi Facebook in curand si sa devina al doilea cel mai mare site din Statele Unite

Ce site ar putea depasi Facebook in curand si sa devina al doilea cel mai mare site din Statele Unite

In competitia pentru a deveni site-ul web de top, s-ar putea ca in curand Facebook sa-si cedeze locul al doilea unui alt site care vine tare din urma, potrivit unui studiu al firmei de cercetare de piata SimilarWeb. Site-ul cu cel mai mult trafic din Statele Unite este Google, in acest moment.

Facebook a fost mult timp al doilea cel mai mare site web din Statele Unite. Atrage o cantitate incredibila de trafic de pe tot globul si la fel si in Statele Unite.

CITESTE SI:  Asistentul virtual Siri e mai bun fata de 2017. De ce se poate si mai bine

Facebook se afla pe locul al doilea dupa Google care este cel mai folosit motor de cautare din lume. Cu toate acestea, se pare ca YouTube este pregatit sa depaseasca Facebook si sa devina in curand cel de-al doilea cel mai mare site web din Statele Unite.

Cele mai vizitate 5 site-uri web din Statele Unite in ultimii ani au fost Google, Facebook, YouTube, Yahoo si Amazon. Firma de cercetare de piata, SimilarWeb, mentioneaza intr-un studiu ca Facebook a observat o scadere brusca a vizitelor lunare de pagini in Statele Unite.

CITESTE SI:  Smartphone-ul pliabil Samsung bestie e oficial - pret si specificatii

Acestea au scazut de la 8,5 miliarde la 4,7 miliarde in ultimii doi ani. Chiar daca traficul in aplicatiile Facebook a crescut in aceasta perioada, se pare ca nu este suficient pentru a acoperi acest decalaj.

Pe de alta parte, studiul mentioneaza ca YouTube a inregistrat o crestere a traficului, pe langa cresterea vizionarilor prin aplicatie. Daca lucrurile continua in acest fel, atunci YouTube ar putea deveni cel de-al doilea cel mai mare site web din Statele Unite.

CITESTE SI:  Junimea - pesemne creatori de meme-uri

De asemenea, se asteapta ca Yahoo isi va pierde pozitia, deoarece se asteapta ca Amazon va genera in curand mai mult trafic decat Yahoo. Motorul de cautare Google ramane confortabil in varf, cu aproximativ 15 miliarde de vizite luna trecuta.