fbpx

Ce serviciu propriu ar putea Sony scoate la vanzare

Ce serviciu propriu ar putea vinde Sony

Un serviciu vechi al companiei Sony din Japonia ar putea fi scos la vanzare, conform unei stiri de The Information. Una dintre companiile cu care compania japoneza Sony a discutat despre o potentiala vanzare este fuboTV, dar stirea sustine ca discutiile nu au dus nicaieri. Companiei Sony i-a fost dificil sa-si creasca serviciul, dupa ce au aparut noi jucatori pe piata, cum ar fi Hulu Live TV si YouTube TV.

Inainte de Apple TV Plus si Disney Plus, Sony a intrat pe piata cu serviciul de streaming PlayStation Vue. In cazul in care nu stii, PlayStation Vue este un serviciu de streaming live TV care a fost incercarea companiei din Japonia de a captura piata in care alte companii, cum ar fi Hulu, activau.

CITESTE SI:  De ce Microsoft schimba fortat Google cu Bing in browserul Google Chrome

Cu toate acestea, se pare ca PlayStation Vue s-ar putea sa nu se bucure de succesul la care a sperat Sony, conform unei stiri de The Information.

Acea stire indica faptul ca Sony ar dori sa vanda serviciul de streaming PlayStation Vue. Pentru acest scop, ar fi abordat Bank of America pentru a primi consultanta cu privire la acea vanzare.

CITESTE SI:  In ciuda agitatiei privind confidentialitatea datelor, utilizatorii Facebook nu-si schimba setarile

Se zice ca una dintre companiile interesate sa cumpere serviciul PlayStation Vue scos la vanzare este fuboTV. Acestea fiind spuse, se pare ca aceste discutii ar putea fi in stadii foarte timpurii si ca nu se va ajunge la nimic concret, pentru ca inca nu s-a decis nimic.

CITESTE SI:  Ce alta companie sustine ca doreste cumpararea TikTok, desi TikTok si ByteDance infirma ideea

Dupa cum se pare, PlayStation Vue e caminul pentru circa 500.000 de abonati, ceea ce inseamna ca e cu mult in urma altor servicii de streaming TV.

Printre acestea se numara Sling TV si Hulu Live TV, ambele avand circa doua milioane de abonati, in timp ce YouTube TV are circa un milion de abonati. Tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment, deoarece compania Sony din Japonia inca nu a comentat pe marginea acestui subiect.