Ce serviciu de streaming te-ar putea plati ca sa urmaresti continut

Ce serviciu de streaming te-ar putea plati ca sa urmaresti continut

O anume companie media are de gand sa lanseze un serviciu de streaming video diferit: unul care te plateste pentru a urmari continutul – si nu invers.

Potrivit publicatiei The Information, compania media NBC Universal detinuta de Comcast se gandeste sa lanseze un serviciu de streaming de continut video cunoscut intern ca “Watch Back”.

Vrei sa folosesti un serviciu? Platesti pentru acesta. Acest lucru este de asteptat, cum ar pentru serviciile de stocare in cloud, streaming de muzica, streaming de continut video (nivelurile gratuite nu sunt chiar gratuite, pentru ca “platesti” prin vizionarea reclamelor).

Cu toate acestea, NBC Universal ar putea incerca o strategie diferita, pentru ca in loc ca utilizatorii sa plateasca compania, compania i-ar putea plati in schimb pe utilizatori.

CITESTE SI:  Cum se descurca One M9 comparativ cu One M8 in ceea ce priveste numarul de unitati vandute?

Asta potrivit unei stiri de The Information in care s-a indicat ca NBC Universal s-ar putea gandi sa foloseasca aceasta idee radicala ca strategie de marketing.

Acest serviciu de streaming de continut video nu va fi incercarea companiei NBC Universal de a concura cu platforme precum Netflix sau Hulu, ci mai degraba va fi folosit ca o modalitate pentru companie de a promova continut nou.

Acest lucru inseamna ca, spre deosebire de Netflix care are propriile seriale si propriul continut video original, serviciul de streaming al NBC Universal – care i-ar putea plati pe spectatori – va fi folosit pentru a gazdui clipuri de stiri si premiere de seriale si pelicule care vor fi folosite in scopuri de marketing, sau care vor fi folosite ca mostre daca doresti, pentru a convinge spectatorii sa urmareasca serialele si peliculele complete.

CITESTE SI:  Ce procent dintre dispozitivele Apple ruleaza iOS 12

Este o idee interesanta, desi ramane de vazut cat de mult intentioneaza NBC Universal sa-i plateasca pe spectatori. Nu s-a spus niciun cuvant despre data la care va fi lansat serviciul de streaming de continut video al NBC Universal, dar vom fi atenti pentru a afla mai multe informatii pe parcurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *