fbpx
Ce serviciu de streaming de muzica elimina limita de 10.000 de melodii pentru Biblioteca

Ce serviciu de streaming de muzica elimina limita de 10.000 de melodii pentru Biblioteca

Un anumit serviciu de streaming de muzica a anuntat ca elimina limita de 10.000 de melodii a Bibliotecii utilizatorului. In Biblioteca se pot memora piesele pe care utilizatorul le prefera. Acum, acea limita a fost eliminata complet, ceea ce inseamna ca utilizatorii serviciului pot adauga oricate piese doresc.

In sfarsit, Spotify a eliminat limita de 10.000 de melodii a Bibliotecii, permitand astfel utilizatorilor sa adauge cata muzica doresc, fara niciun fel de limite, rezolvand o chestiune care i-a deranjat de pasionatii de muzica ai Spotify de ani de zile.

CITESTE SI:  Uber va lansa un serviciu de bike-sharing cu biciclete in San Francisco

Desi serviciul de streaming Spotify are peste 50 de milioane de melodii disponibile pentru ascultatori in orice moment, pana recent exista o limita de 10.000 de melodii pe care utilizatorii le puteau memora in Biblioteca lor de muzica pentru acces facil.

“Nu mai exista limita. Incepand de astazi, poti adauga oricata muzica doresti in Biblioteca ta de piese preferate pe Spotify. Lucram la eliminarea acestei limite de ceva vreme. Suntem incantati ca s-a intamplat in cele din urma”, a precizat Felipe O. Carvalho de la serviciul de streaming Spotify.

CITESTE SI:  Cum te va informa Firefox 70 de faptul ca datele tale de logare au aparut in brese de date

Utilizatorii au solicitat ca serviciul de streaming sa inlature aceasta limita de ani de zile, dar compania s-a opus anterior acestei idei, declarand in 2017 ca: “Momentan nu avem in plan sa extindem limita de piese. Motivul este faptul ca nici macar 1% dintre utilizatori nu ating aceasta limita”.

Noul sistem se aplica numai capacitatii de a memora piese in Biblioteca de muzica din serviciul Spotify. Listele de redare individuale sunt inca limitate de 10.000 de melodii, iar utilizatorii pot descarca numai pana la 10.000 de melodii pe fiecare dintre cele cinci dispozitive diferite pentru ascultare offline.

CITESTE SI:  Cum incearca Facebook sa recastige increderea utilizatorilor

Anuntul de la serviciul de streaming Spotify mentioneaza ca este posibil sa dureze ceva pana ce eliminarea limitei de melodii din Biblioteca se va lansa pentru toti clientii sai de muzica.