fbpx

Ce serviciu de muzica testeaza sincronizarea versurilor pentru melodii

Ce serviciu de muzica testeaza sincronizarea versurilor pentru melodii

Un serviciu de streaming de muzica cunoscut testeaza o caracteristica care sincronizeaza versurile cu fiecare melodie. Mai multi utilizatori ai serviciului de pe pietele internationale observa acum caracteristica care sincronizeaza versurile in aplicatia loc de muzica.

Functia este propulsata de serviciul Musixmatch, conform unor capturi de ecran. Serviciul de streaming de muzica in cauza este Spotify.

Una dintre caracteristicile serviciului de muzica Apple Music e ca vine cu sincronizarea versurilor in timp real. Asta inseamna ca, pe masura ce melodia se deruleaza, versurile se vor sincroniza cu melodia si se va evidentia partea care se canta in acel moment.

CITESTE SI:  De ce LinkedIn a fost trimisa in judecata

Acest lucru poate fi util pentru cine vrea sa cante melodia pe masura ce se reda. Se pare ca platforma de muzica Spotify ar putea primi in curand o caracteristica similara, conform unei stiri de TechCrunch in care Spotify a confirmat ca va testa aceasta caracteristica.

CITESTE SI:  Ce aplicatie Google poate decodifica hieroglifele egiptene

Pana acum, testele sunt derulate doar pentru cateva tari. Daca inca nu gasesti caracteristica, nu te ingrijora. E foarte posibil ca va fi in curand disponibila si pentru tine.

Interesant e faptul ca aceasta nu e prima incercare a platformei de muzica Spotify de a sincroniza versuri cu melodii. Anterior, a venit cu o functie similara pe desktop, dar acum se pare ca functia va ajunge si pe mobil, datorita parteneriatului cu Musixmatch.

CITESTE SI:  La ce e util accesoriul Ring Fit Adventure pentru Nintendo Switch

Pentru cei care nu stiu, Musixmatch este o aplicatie/serviciu de versuri care poate afisa text pentru orice melodie. Musixmatch este disponibil ca abonament platit sau il poti utiliza gratuit cu anunturi.

Odata cu testarea realizata de serviciul de muzica Spotify, pare ca utilizatorii Spotify nu vor mai avea nevoie sa descarce o aplicatie separata in viitor. Nu s-a spus cand va lansa Spotify complet noua caracteristica pentru sincronizarea versurilor cu melodiile..