fbpx

Ce serviciu de bike-share revine in Londra

Ce serviciu de bike-share revine in Londra

Un serviciu de bike-share revine si se relanseaza in Londra, clientii de acolo putand inchiria biciclete electrice pentru a se deplasa unde au nevoie in oras. S-a dezvaluit si la ce pret va veni acel serviciu de bike-share. Ramane de vazut daca serviciul de bike-share revenit in Londra va avea succes acolo.

Lime relanseaza in Londra serviciul de bike-share al Jump, aceasta fiind prima sa decizie dupa ce a cumparat brandul Jump de la Uber.

Bicicletele electrice din Londra vor putea fi inchiriate doar in aplicatia Uber, acestea fiind adaugate la aplicatia Lime la o data ulterioara “in urma integrarii sistemelor ulterioare”, a declarat Lime.

CITESTE SI:  Este aceasta cea mai veche crima din istoria omului?

Cateva sute de biciclete electrice vor fi disponibile initial in Londra, iar numarul lor va creste odata cu nevoia, a mai declarat compania. Preturile vor fi de 1 lira sterlina pentru deblocare si 15 penny pe minut dupa. Vehiculele vor fi oferite initial in Camden si Islington.

Intoarcerea in Londra a bicicletelor electrice ale serviciului Jump poate fi o surpriza pentru unii pesimisti in legatura cu supravietuirea brandului in urma preluarii de catre Lime din iunie. Bicicletele au fost scoase de pe toate pietele din SUA si Europa dupa acordul de preluare, iar sute de angajati Jump au fost concediati.

CITESTE SI:  Ai fi dispus sa dai 9000 de dolari numai pe o carcasa de iPhone?

Cel mai ingrijorator, Uber a trimis zeci de mii de biciclete electrice la gunoi, ceea ce i-a nemultumit pe fostii angajati si pe biciclisti. La vremea respectiva, Lime a declarat ca doreste zeci de mii de biciclete electrice pentru propriile sale scopuri si ca s-a angajat sa le opereze in acel moment.

CITESTE SI:  Apple insista ca nu este responsabila pentru accidentele auto cauzate de iPhone-uri

Pe langa trecerea serviciului Jump la Lime, Uber a condus o runda de investitii de 170 de milioane de dolari pentru Lime, ceea ce a scazut evaluarea startup-ului de scutere cu aproape 80%. Ce parere ai despre asta? Crezi ca serviciul Jump de bike-share va prospera si se va dezvolta in Londra?