Ce serial extrem de popular va ajunge pe Disney+

Ce serial extrem de popular va ajunge pe Disney+

Acum ca 21th Century Fox este parte din familia corporativa a companiei Walt Disney, una dintre cele mai populare creatii ale Fox va avea in curand un nou camin.

Este vorba despre un serial foarte cunoscut care va ajunge in biblioteca serviciului de streaming Disney+. Toate cele 30 de sezoane ale serialului animat “Familia Simpson” vor ajunge pe Disney+.

Compania a dezvaluit recent mai multe detalii despre serviciul de streaming online mult asteptat. Aceasta a confirmat acum ca serialul de animatie de succes Familia Simpson va fi disponibil pentru streaming pe noul serviciu.

CITESTE SI:  De ce s-ar putea ca dispozitivul Andromeda al Microsoft nu se va lansa in acest an

Toate cele 30 de sezoane ale serialului Familia Simpson vor fi disponibile pentru streaming online atunci cand Disney+ se lanseaza pe data de 12 noiembrie.

Anuntul a fost facut in timpul conferintei Disney+ pentru investitori in care compania a vorbit despre planurile sale viitoare pentru divertisment, acum ca a preluat 21st Century Fox.

In prezent, serialul “Familia Simpson” este disponibil pe Hulu, dar acum Disney are controlul majoritar al acelui serviciu de streaming Hulu. Compania are de gand sa investeasca mai mult in Hulu, asa ca abonatii nu au motive de ingrijorare in acest moment.

CITESTE SI:  Cum vor fi platiti fotografii castigatori din campania "Shot on iPhone"

Serialul Familia Simpson este cu siguranta unul dintre anunturile majore pe care compania le-a efectuat in timpul prezentarii de acum ceva timp. De asemenea, compania dezvolta doua noi serii Marvel care se bazeaza pe personajele din Universul Cinematic, pentru noul serviciu de streaming.

CITESTE SI:  iOS 11 are un bug ciudat de Calculator

WandaVision se va concentra pe Scarlet Witch si pe Falcon, in timp ce Winter Soldier se va concentra pe prietenia tumultoasa dintre eroi. Toti actorii care au jucat aceste personaje in filmele MCU (Universul Cinematic Marvel) isi vor relua rolurile. Disney+ se va lansa pe 12 noiembrie si va include serialul Familia Simpson. Serviciul de streaming va avea un pret de 6,99 dolari pe luna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *