fbpx
Ce se recomanda pentru a nu fi electrocutat de castile telefonului, cum a patit un tanar

Ce se recomanda pentru a nu fi electrocutat de castile telefonului, cum a patit un tanar

Potrivit stirilor, un tanar de 16 ani a murit dupa ce a fost electrocutat prin casti de telefonul sau mobil care se incarca in casa sa aproape de Rembau, la aproximativ 90 de minute distanta de Kuala Lumpur. Politia spune ca o ruda de-a tanarului s-a intors acasa la 12:45 PM si i-a gasit corpul rece.

Am auzit de cazuri in trecut in care oameni au murit dupa ce au fost electrocutati de cablurile de incarcare ale telefoanelor. Cu toate acestea, se pare ca, in Malaezia, un tanar a murit dupa ce a fost electrocutat in timp ce folosea o pereche de casti conectata la un telefon care era la incarcat.

CITESTE SI:  Microsoft a vandut un numar satisfacator de telefoane Lumia in ultimul trimestru

Acest lucru a fost dezvaluit de Sinar Harian. Potrivit politiei, o ruda apropiata de-a tanarului i-a gasit corpul dupa ce a venit acasa dupa-amiaza.

Ruda a vazut initial corpul nemiscat dimineata devreme, insa a presupus ca tanarul dormea. Mai tarziu, aceasta s-a simtit nelinistita, asa ca a decis sa mearga acasa ca sa-l verifice.

CITESTE SI:  VIDEO: Aceasta aplicatie ii va oferi oricarui smartphone un display sensibil la presiune

Ruda a descoperit ca corpul tanarului era rece la atingere, ceea ce a determinat-o sa cheme un medic acasa. Potrivit medicului, lipsa unor vanatai si a oricarei forme de vatamare, cu exceptia unor semne la urechea stanga, l-a determinat sa ajunga la concluzia ca a fost cel mai probabil electrocutat de telefon prin casti.

Acest lucru a fost confirmat mai tarziu in timpul unui postmortem la spital. Oricat de ciudat ar avea, aceasta nu este prima data cand au aparut astfel de informatii despre un telefon care electrocuteaza prin casti.

CITESTE SI:  VIDEO: iPhone 8 VS Samsung Galaxy Note 8 intr-un test de viteza - care e mai rapid

Mai devreme in acest an, s-a raportat ca o tanara din Brazilia a murit in circumstante similare, tot electrocutata de castile telefonului, asa ca cazul adolescentului din Malaezia nu este singular. S-a indicat, pentru a nu fi electrocutati, sa nu folosim castile atunci cand sunt conectate la un telefon care se incarca si sa nu le folosim daca firele sunt rupte si expuse.