fbpx

Ce schimbare urmeaza la Netflix in legatura cu care utilizatorii sunt in prezent instiintati

Ce schimbare urmeaza la Netflix in legatura cu care utilizatorii sunt in prezent instiintati

Multi abonati ai serviciului de streaming Netflix vor fi afectati de mai multe schimbari pe care le efectueaza compania. Serviciul de streaming a trimis e-mailuri in aceasta saptamana utilizatorilor din Statele Unite prin care ii informeaza in legatura cu acele schimbari.

Este vorba despre cresterea preturilor. Netflix a anuntat cresterea preturilor in ianuarie si a spus in acel moment ca veniturile sporite vor ajuta compania sa adauge mai multe filme si seriale.

Mai devreme in acest an, Netflix a anuntat ca va creste preturile serviciului sau de abonament. Compania a anuntat ca aceste schimbari vor intra in vigoare in luna mai, iar acum se pare ca compania a inceput sa informeze si sa-i notifice pe utilizatori despre viitoarele schimbari.

CITESTE SI:  Obama obtine 1 milion de urmaritori pe Twitter in doar 5 ore

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu schimbarile de pret, tariful planului de baza al Netflix va creste de la 8 la 9 dolari pentru utilizatori. Pachetul HD care ofera streaming HD pe doua dispozitive simultan va avea, de asemenea, un tarif crescut de la 11 dolari la 13 dolari pentru utilizatori.

CITESTE SI:  Cum vrea Sony sa tina pasul cu cererea de senzori de camera pentru smartphone-uri

De asemenea, pachetul UHD al Netflix care le permite utilizatorilor sa urmareasca continut pe pana la 4 dispozitive simultan va avea un pret crescut de la 14 la 16 dolari.

Netflix si-a crescut in mod constant preturile pentru utilizatori de-a lungul anilor, dar compania a incercat sa justifice cresterea spunand ca foloseste banii in plus pentru a plati pentru filme originale.

CITESTE SI:  Ce pret are stylus-ul pentru consola Nintendo Switch

Vestea buna este ca, in Statele Unite, operatorul T-Mobile va acoperi cresterea tarifelor pentru utilizatorii din cadrul planurilor de familie T-Mobile One.

Acestea fiind spuse, pare un pic primejdios ca Netflix creste preturile in 2019. Asta pentru ca compania are destul de multi rivali, cum ar fi Disney care va lansa serviciul de streaming Disney+ in acest an.