fbpx

Ce s-a intamplat dupa ce o femeie a trimis e-mailuri colegilor de munca in afara programului, in Franta

Ce s-a intamplat dupa ce o femeie a trimis e-mailuri colegilor de munca in afara programului, in Franta

O femeie singaporeza pe nume Sharon, in varsta de 44 de ani, lucreaza si traieste in Franta de mai bine de un an. Povestile vietii sale din Franta i-au intrigat pe singaporezi inca de cand actrita a decis sa plece din Singapore la varsta de 42 de ani.

Stiai ca, in Franta, este considerata ilegala trimiterea de e-mailuri colegilor de munca in afara programului si in weekend? Ideea din spatele acestei legi este de a contribui la promovarea unui echilibru intre viata profesionala si cea personala, pentru ca oamenii din Franta sa ia pauze de la lucru si sa se concentreze asupra familiei sau hobby-urilor, fara a se simti obligati sa raspunda la e-mailuri de la sefi sau de la colegii de munca.

CITESTE SI:  Legea Malaeziei pentru stiri false a condamnat prima persoana

Din pacate pentru fosta actrita singaporeza Sharon in varsta de 44 de ani care s-a retras din show business pentru a lucra in Paris, Franta, se pare ca femeia nu a stiut de acest lucru.

In timpul unui interviu recent pentru postul de radio chino-singaporez, 96,3 FM, femeia si-a impartasit cateva dintre experientele sale de cand lucra in Paris.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce tablouri a stricat o femeie din Rusia in timp ce captura un selfie

Una dintre acele experiente implica faptul ca femeia a fost parata de doua ori la departamentul de resurse umane al companiei unde lucra din cauza faptului ca a trimis e-mailuri colegilor ei de munca dupa orele oficiale de lucru, in afara programului.

Prima data, cei de la resurse umane din Franta i-au amintit cu amabilitate femeii ca nu se trimit e-mailuri colegilor de munca in afara programului. Dar femeia a continuat cu trimiterea de e-mailuri colegilor de munca. Daca credeai ca a doua oara masurile celor de resurse umane au devenit mai dure, de fapt s-a intamplat exact opusul.

CITESTE SI:  De ce o femeie din statiunea lui Donald Trump a fost arestata

Conform femeii din Franta, a doua oara cei de la resurse umane au incurajat-o sa gaseasca unele hobby-uri in afara muncii, cum ar fi yoga. Chiar i-au furnizat bilete la film, pentru ca aceasta sa aiba o viata in afara muncii.