fbpx
Ce s-a intamplat cu compania din spatele robotului Laundroid de impaturire a hainelor

Ce s-a intamplat cu compania din spatele robotului Laundroid de impaturire a hainelor

Seven Dreamers, compania japoneza din spatele robotului Laundroid care putea impaturi hainele, a intampinat anumite dificultati. Sustinut de cateva companii, robotul Laundroid putea deveni organizatorul suprem al garderobei pentru intreaga familie.

Cateva companii si-au incercat norocul construind roboti care pot impaturi hainele. Seven Dreamers a fost una dintre ele. Compania japoneza a fost sustinuta de companii importante precum Panasonic si Daiwa House.

Seven Dreamers a creat Laundroid, un robot de impaturire a hainelor care folosea inteligenta artificiala pentru a stabili care este cel mai bun mod de a impaturi un articol de imbracaminte.

CITESTE SI:  De ce Elon Musk doreste sa mute Tesla din California

Robotul de 16.000 de dolari care impatureste haine nu a ajuns niciodata pe piata, iar compania care l-a creat a dat faliment. Intreprinderea a confirmat pe site-ul sau ca este in proces de vanzare si transferare a businessului.

Produsul sau, Laundroid, folosea mai multe camere si brate robotice pentru a scana hainele. Apoi folosea WiFi pentru a se conecta la un server pentru a analiza cu inteligenta artificiala hainele. Asta pentru a gasi cel mai bun mod de a le impaturi.

CITESTE SI:  Ce defect grav a fost gasit in clientul de videoconferinta Zoom Mac

De asemenea, trebuia sa existe o aplicatie companion care ar fi urmarit fiecare articol de imbracaminte care trece prin robotul Laundroid si sa il puna in cate o categorie, in functie de membrii familiei.

Seven Dreamers spunea ca Laundroid putea impaturi mai multe haine in cateva ore. Firma Seven Dreamers a planuit ca eventual sa reduca pretul robotului de la 16.000 de dolari la 2000 de dolari, ceea ce ar fi crescut sansele ca oamenii sa-l cumpere.

CITESTE SI:  S-a aflat de ce Microsoft promova vechiul Windows 1.0 in 2019

Cu toate acestea, se pare ca compania din spatele Laundroid a acumulat datorii de 20 de milioane de dolari incercand sa determine ca acest lucru sa se intample. Din acest motiv, Seven Dreamers a intrat in faliment.