fbpx

Ce rol are robotul DAL-e al Hyundai

Ce rol are robotul DAL-e al Hyundai

Compania Hyundai cu sediul in Coreea de Sud a dezvaluit un robot care se numeste DAL-e. Exista o justificare pentru care aceasta companie sud-coreeana (care produce de obicei masini) a creat robotul DAL-e. Nu l-a creat pentru a-l vinde altor clienti persoane fizice sau companii.

In acest moment, pandemia de coronavirus e inca in desfasurare in intreaga lume. Desi vaccinarile au inceput deja, se recomanda totusi sa mentinem distantarea sociala.

Pentru a limita interactiunile interumane si, eventual, pentru a dezvalui la ce a mai lucrat, compania Hyundai din Coreea de Sud a lansat robotul DAL-e pe care il va testa la showroom-ul Hyundai Motor din Seul, Coreea de Sud.

CITESTE SI:  Ce defect grav inca are browserul Internet Explorer al Microsoft

Compania Hyundai din Coreea de Sud a creat acest robot pentru a le fi util clientilor din showroom-urile sale, oferind in acelasi timp clientilor informatii despre masinile sale.

De asemenea, robotul companiei Hyundai din Coreea de Sud va duce la reducerea aglomerarii fluxului de lucru al personalului si ar putea actiona ca o alternativa pentru clientii care sunt dispusi sa mentina distantarea sociala pe timp de pandemie.

CITESTE SI:  VIDEO: Samsung creeaza un costum inteligent SmartSuit pentru patinatorii de la Jocurile Olimpice

Potrivit lui Dong Jin-hyun, vicepresedinte al laboratorului de la Hyundai Motor Group, “DAL-e este o platforma de generatie urmatoare care poate oferi servicii pentru clienti oricand. Se crede ca va deveni un mesager capabil sa transmita clientilor mesaje consistente intr-un mod mai personal”. “Cu actualizari si imbunatatiri constante, DAL-e va oferi experiente inedite si interesante clientilor nostri intr-un mediu fara contact. Obiectivul nostru este de a-i permite robotului DAL-e sa se angajeze intr-o comunicare lina si captivanta cu clientii nostri si sa le prezinte serviciile noastre”.

CITESTE SI:  Asa incearca Apple sa readuca HomePod la viata

Ce parere ai despre acest robot DAL-e al companiei Hyundai din Coreea de Sud care are ca scop reducerea contactului interuman?

Facebook