fbpx
Ce robot purtabil si costum al companiei LG iti va spori forta

Ce robot purtabil si costum al LG iti va spori forta

Compania LG ar putea fi cea mai bine cunoscuta ca producator de smartphone-uri Android de top, dar compania sud-coreeana este implicata si in alte domenii.

Unul dintre produsele cele mai surprinzatoare si interesante ale sale este un nou costum-robot cu inteligenta artificiala prezentat la evenimentul IFA 2018 de la Berlin.

LG prezinta un robot purtabil (costum) la IFA 2018 care se numeste CLOi SuitBot si care sporeste forta oamenilor care il poarta. Compania spune ca acesta este primul robot purtabil axat pe om care e conceput pentru pietele de industrie si de asistenta medicala.

CITESTE SI:  Tableta Samsung Galaxy Tab S5e subtire si usoara - pret si specificatii

Costumul CLOi SuitBot e diferit de robotii pe care LG i-a lansat pana acum care sunt capabili sa navigheze singuri prin salile din aeroporturi si pe holurile hotelurilor.

LG a investit in SG Robotics anul trecut, un startup care dezvolta roboti pentru a ajuta la depasirea limitelor corpului uman. Costumul LG CLOi SuitBot a fost dezvoltat in colaborare cu acest startup.

CITESTE SI:  De ce Apple nu e in domeniul serviciilor de streaming de muzica pentru bani

Acest costum CLOi SuitBot care sporeste forta se potriveste comod pe utilizator si are articulatii rotative pentru a sustine si imbunatati picioarele purtatorului pentru o mobilitate suplimentara si pentru o rezistenta sporita a membrelor inferioare.

Punerea si scoaterea costumului sunt usoare si exista o caracteristica automata de reglare. Aceasta este o caracteristica cheie pe care costumul CLOi SuitBot o are de la alte exoschelete care practic indeplinesc aceeasi functie.

CITESTE SI:  VIDEO: La ce poate fi util cipul Bluetooth care-i alimentat de undele radio ambientale

CLOi SuitBot este, de asemenea, capabil sa se conecteze cu alti roboti LG purtabili pentru a forma o retea inteligenta care poate oferi informatii si instrumente necesare la locul de munca, cum ar fi logistica, distributie si productie.

LG isi prezinta robotul purtabil CLOi SuitBot – care sporeste forta – la evenimentul IFA 2018 de la Berlin pana pe 5 septembrie. Participantii il pot admira la standul companiei din sala 18.