fbpx
Ce ritm de adoptare are iOS 14

Ce ritm de adoptare are iOS 14

Sistemul de operare iOS 14 a fost lansat de compania Apple din Statele Unite acum circa o saptamana de zile in urma. Acum au aparut datele cu privire la ritmul de adoptare a noului sistem de operare pentru dispozitivele compatibile.

Compania Apple din Statele Unite a oferit un anunt surprinzator saptamana trecuta cand a dezvaluit ca iOS 14 va fi lansat a doua zi dupa anuntul in sine.

Aceasta e, desigur, o veste excelenta pentru utilizatorii de iPhone-uri si de unele iPad-uri ale Apple, utilizatori care erau nerabdatori sa incerce noile caracteristici si modificari pe dispozitivele lor.

CITESTE SI:  O demontare arata cat costa productia boxei smart HomePod

De fapt, pe baza ritmului actual de adoptare a noului sistem de operare al Apple din datele colectate de Mixpanel, se pare ca iOS 14 e adoptat pe dispozitive intr-un ritm mai alert decat predecesorul sau de anul trecut, iOS 13.

S-a constatat ca, in aproximativ o saptamana de la lansare, iOS 14 a fost instalat pe aproximativ 27% dintre toate dispozitivele Apple compatibile. Asta spre deosebire de sistemul de anul trecut care a fost instalat pe 20% dintre dispozitivele compatibile in aceeasi perioada de timp.

CITESTE SI:  In ce tara s-a stabilit acest record cu drone

Cu toate acestea, trebuie mentionat ca acestea nu sunt cifre oficiale, dar avand in vedere ca Mixpanel isi bazeaza datele pe vizite pe site-uri web si pe analize de aplicatii, exista sanse ca procentul real e similar.

In ritmul in care lucrurile se desfasoara, noul sistem de operare iOS 14 al Apple ar putea fi instalat pe mai multe dispozitive compatibile intr-un timp mai scurt decat in cazul sistemului de anul trecut.

CITESTE SI:  Anul pana in care Apple va folosi modemuri 5G Qualcomm pentru iPhone-urile sale

Exista diverse lucruri interesante la sistemul de operare iOS 14, cum ar fi posibilitatea de a adauga widget-uri pe ecranul de pornire – care pare a fi unul simpatizat, iar designurile de ecrane sunt in prezent in tendinte pe TikTok – pe langa abilitatea de a schimba aplicatiile implicite pentru browser si e-mail, ceva ce utilizatorii de dispozitive Apple isi doreau de o lunga perioada de timp.