fbpx

Ce rezolva cel mai nou update pentru smartphone-ul OnePlus 7 Pro

Ce rezolva cel mai nou update pentru smartphone-ul OnePlus 7 Pro

Compania OnePlus a lansat update-ul Oxygen 9.5.8 pentru smartphone-ul OnePlus 7 Pro, la doar cateva saptamani dupa ce a dat startul pentru 9.5.7.

Noul update al companiei chineze rezolva o serie de probleme ale smartphone-ului OnePlus 7 Pro. In plus, update-ul vine cu o serie de imbunatatiri. Principala problema rezolvata e legata de ecranul smartphone-urilor, mai exact atingerile fantoma.

Unul dintre avantajele lui OnePlus 7 Pro e ecranul sau de 90Hz (chiar daca nu functioneaza intotdeauna la 90Hz). Cu toate acestea, la inceputul lansarii sale, un numar destul de mare utilizatori au descoperit o problema cu ecranul dispozitivului, “atingerile fantoma”.

CITESTE SI:  Realitatea virtuala controlata de creier ar putea fi calea spre viitor

Practic, ecranul smartphone-ului parea sa aiba activitate chiar daca utilizatorii nu il atingeau. Fireste, acest lucru poate fi destul de sacaitor. Vestea buna, conform unei postari de pe forumul OnePlus, e ca compania a anuntat ca a lansat recent o actualizare care ar trebui sa rezolve problema.

Conform changelog-ului, pe langa rezolvarea problemelor cu atingerile fantoma ale smartphone-ului, update-ul va include si o compatibilitate optimizata pentru castile USB-C terte, o calitate audio imbunatatita, dar va si rezolva o problema cu camera popup pentru apelurile video primite.

CITESTE SI:  Masurile Google Chrome pentru reclamele consumatoare de resurse

Asa cum era de asteptat, update-ul companiei chineze va veni cu o serie de imbunatatiri si rezolvari de bug-uri generale, pe langa ceea ce s-a mentionat mai sus.

De asemenea, update-ul pentru telefonul OnePlus 7 Pro va veni cu cel mai nou patch de securitate Android pentru luna mai, asa ca ar trebui sa-l ai in vedere daca nu ti-ai actualizat smartphone-ul deja.

CITESTE SI:  Ce pret ar putea avea acest smartphone OnePlus foarte ieftin

Update-ul va duce versiunea lui OxygenOS la 9.5.8. Asa ca, daca smartphone-ul tau OnePlus 7 Pro ruleaza aceasta versiune, inseamna ca ai cea mai noua actualizare de la compania chineza instalata. Acea actualizare ar trebuie sa rezolve mare parte dintre problemele de functionare.

Facebook