fbpx

Ce recorduri a stabilit o trupa K-Pop pe YouTube cu un videoclip

Ce recorduri a stabilit o trupa K-Pop pe YouTube cu un videoclip

O anume trupa K-Pop a stabilit noi recorduri pe platforma de clipuri video YouTube. Trupa K-Pop formata din 4 femei a scris istorie saptamana trecuta cu lansarea unui nou videoclip.

YouTube a spus celor de la Billboard ca acela este cel mai mare debut al unui videoclip din istoria YouTube, reusind sa genereze 56,7 milioane de vizualizari in primele 24 de ore. De asemenea, este clipul muzical care a ajuns cel mai rapid la 100 de milioane de vizualizari, deci un nou record pe platforma de clipuri video.

CITESTE SI:  VIDEO: Niste "angajati" Apple recomanda produse Microsoft

Acum cativa ani in urma, muzicianul PSY din Coreea de Sud a lansat videoclipul “Gangnam Style” pe YouTube si a reusit sa doboare cateva recorduri.

Revenind la vremurile din ziua de azi, se pare ca si o trupa K-Pop pe nume BLACKPINK a reusit sa doboare mai multe recorduri pe YouTube. Conform statisticilor, videoclipul lor este cel mai mare debut al unui videoclip din istoria YouTube.

CITESTE SI:  Asia Express - show TV cu coprezentatori mediocri

A reusit sa ajunga la 56,7 milioane de vizualizari in primele 24 de ore. Pe langa asta, a devenit clipul muzical care a ajuns cel mai repede la 100 de milioane de vizualizari, in doar 3 zile de la lansare.

Anterior, aceste recorduri apartineau cantaretei Ariana Grande care a reusit sa ajunga cu un videoclip la 55,4 milioane de vizualizari in 24 de ore.

Acea trupa K-Pop nu e straina de stabilirea recordurilor pe YouTube. Single-ul lor anterior, “Ddu-Du Ddu-Du”, a devenit cel mai urmarit videoclip K-Pop din istorie.

CITESTE SI:  De la ce companie se aprovizioneaza Apple cu ecrane pliabile, conform unei surse

Ceea ce este interesant este ca acea trupa K-Pop de record apartine de YG Entertainment, aceeasi companie cu care si PSY a lucrat pana cand a plecat pentru a-si forma propria companie.

De asemenea, trupa K-Pop va fi prima trupa coreeana de femei care va canta la festivalul de muzica Coachella care va avea loc pe la sfarsitul acestei saptamani.

Facebook