fbpx

Ce recorduri a doborat finala serialului Urzeala Tronurilor al HBO

Ce recorduri a doborat finala serialului Urzeala Tronurilor al HBO

Urzeala Tronurilor a castigat tronul, fiind serialul care a generat cea mai mare audienta cu episodul sau final. In ciuda recenziilor mixte si a reactiilor publicului divizat, finalul serialului companiei HBO din Statele Unite a doborat recorduri.

Serialul Urzeala Tronurilor al companiei HBO din Statele Unite nu e strain de stabilirea recordurilor. Pe masura ca acesta a continuat sa devina din ce in ce mai urmarit de-a lungul anilor, Urzeala Tronurilor dobora topurile de vizionare pentru premiere si finale de sezoane.

CITESTE SI:  O companie din Wisconsin le ofera angajatilor implanturi cu cipuri

Pentru ultimul episod din serial, multi s-au asteptat ca va dobori toate recordurile anterioare. Si chiar asa s-a intamplat. Wall Street Journal informeaza ca episodul final al sezonului final nu a doborat doar recordul serialului, ci si a stabilit unul pentru cel mai urmarit episod al oricarui serial HBO, cu 13,6 milioane de spectatori pe canalul live HBO, probabil numai in Statele Unite.

CITESTE SI:  Care iPhone-uri de la Apple ar veni cu un zoom nebunesc

Este o realizare impresionanta, in ciuda faptului ca majoritatea fanilor au fost mai putin multumiti de felul in care sezonul final s-a incheiat in acest an.

Unii au lansat chiar si o petitie prin care solicita companiei HBO din Statele Unite sa refaca intregul sezon al Urzeala Tronurilor, dar cel mai probabil acest lucru nu se va intampla.

Fanii Urzeala Tronurilor au avut rezerve serioase fata de episodul final. Cu toate acestea, acestia au doborat toate recordurile de vizionare, numarul total de spectatori ajungand la 19,3 milioane daca iei in calcul si streamingul si reurmaririle la cerere.

CITESTE SI:  Premiera sezonului 7 al serialului Urzeala Tronurilor a fost piratata de peste 90 de milioane de ori

Acesta e un nou record atat pentru Urzeala Tronurilor, cat si pentru HBO. Deci, in ciuda dezamagirilor si a sticlelor din plastic uitate in cadru, se pare ca cel mai urmarit serial al companiei americane HBO a doborat toate recordurile anterioare.