fbpx

Ce recomanda Apple celor cu dispozitive HomePod defectate de update-ul iOS 13.2

Ce recomanda Apple celor cu dispozitive HomePod defectate de update-ul iOS 13.2

Cand compania Apple din Cupertino a lansat update-ul iOS 13.2 pentru dispozitivul HomePod, pe langa noile casti AirPods Pro, oamenii s-au grabit sa-l instaleze.

Cu toate acestea, la doar cateva ore de la lansare, Apple a retras update-ul si a oferit niste avertismente pentru cei cu boxe inteligente afectate de acea actualizare.

Acum ceva timp, au aparut stiri conform carora, in urma lansarii update-ului iOS 13.2, unii utilizatori HomePod au pretins ca dispozitivele lor s-au defectat, acestea practic repornindu-se la nesfarsit.

CITESTE SI:  Sony zice de ce consolelor PlayStation le-ar putea creste preturile

Vestea buna e ca Apple a retras intre timp update-ul iOS 13.2. Asa ca, daca nu ai instalat inca acea actualizare, ar trebui sa fie in regula. Cu toate acestea, ce se intampla daca ai instalat deja iOS 13.2 pe HomePod?

Daca ai instalat update-ul, ar trebui sa afli ca compania Apple din Statele Unite a emis pe site-ul sau un avertisment in care ii avertizeaza pe utilizatori ca nu ar trebui sa reseteze dispozitivele defectate si nici nu ar trebui sa le scoata din aplicatia Home.

CITESTE SI:  Unde deschide Nestle o ferma eoliana si de ce

Se spune ca resetarea sau inlaturarea dispozitivului Apple HomePod din aplicatia Home ar putea defecta mai grav dispozitivul. Daca boxa ta inteligenta HomePod functioneaza in prezent bine dupa update, atunci poti rasufla usurat.

Dar, in cazul in care HomePod-ul tau este unul dintre dispozitivele defectate de iOS 13.2, Apple te avertizeaza sa nu incerci tu insuti sa il repari. In schimb, se pare ca utilizatorii vor trebui sa lase lucrurile asa cum sunt pana ce este lansat un nou update care va rezolva problema.

CITESTE SI:  Ce pret si specificatii are primul monitor de gaming Razer

Pentru cei care poate au incercat sa-si repare dispozitivele HomePod, compania Apple din Statele Unite cere ca acestia sa contacteze compania. Exista mari sanse ca va trebui ca acestia sa duca acolo boxele inteligente defectate de iOS 13.2.