fbpx

Ce raspuns a dat directorul Xbox companiei Sony cu privire la cross-play

Ce raspuns a oferit directorul Xbox companiei Sony cu privire la cross-play

Saptamana trecuta, noul CEO al companiei Sony, Kenichiro Yoshida, a oferit un comentariu cu privire la cross-play, prin care a reiterat pozitia companiei japoneze in aceasta privinta.

Mike Ybarra de la Xbox a raspuns recent la comentariul lui Kenichiro Yoshida, spunand ca compania japoneza nu-i asculta pe gameri. Potrivit directorului Xbox, Mike Ybarra, toate jocurile ar trebui sa fie cross-play.

Acum scurt timp, CEO-ul Sony a vorbit despre suportul pentru gaming intre platforme. Acesta a declarat ca este de parere ca jocul Fortnite se joaca cel mai bine pe PS4, motiv pentru care inca nu a permis cross-play cu alte console ca Xbox One si Nintendo Switch.

CITESTE SI:  De ce Nintendo ofera un job de hacking

Se pare ca Microsoft are ceva de spus despre asta. Intr-o postare pe Twitter, directorul Xbox, Mike Ybarra, a raspuns la comentariile companiei Sony, spunand: “Sony inca nu-i asculta pe gameri. Toate jocurile ar trebui sa fie cross-play, cu flexibilitate si cu optiuni pentru gameri”.

CITESTE SI:  Google spune ca a reusit sa foloseasca energie regenerabila in proportie de 100%

Pana acum, Microsoft a fost destul de deschisa ideii de a oferi suport pentru cross-play pe consolele Xbox, pe care l-a activat pentru numeroase jocuri. Asta spre deosebire de Sony care a respins gamingul intre platforme pentru diverse jocuri, cum ar fi Minecraft.

Bethesda a indicat, de asemenea, anterior ca cross-play-ul nu va fi posibil pentru viitorul joc Fallout 76, cel putin in ceea ce priveste consolele companiei Sony.

CITESTE SI:  Microsoft despre streaming-ul de jocuri pe dispozitivele Apple

Compania Sony a declarat anterior ca lucreaza pentru a veni cu o solutie care va functiona pentru toata lumea, dar recentele afirmatii ale companiei japoneze par sa indice ca usa pentru cross-play ar putea fi inchisa.

Oricum ar fi, gamerii Fortnite – care vor sa se joace cu alti jucatori cu alte dispozitive – vor trebuie sa se asigure ca nu cumpara PS4, ci alte console care suporta gaming intre platforme diferite.