fbpx

Ce produse vor crea impreuna ASUS si IKEA

Ce produse vor crea impreuna ASUS si IKEA

Compania ASUS din Taiwan si compania IKEA au format un parteneriat, in urma caruia vor fi lansate noi produse. Desi nu e clar ce produse si designuri vor aparea, putem banui despre ce produse e vorba. Totusi, acele produse din parteneriatul dintre ASUS si IKEA vor ajunge abia anul viitor.

ASUS e un brand de PC-uri, iar IKEA e o companie de piese de mobilier. Poate parea ca cele doua companii nu au lucruri in comun, dar nu mai e cazul.

CITESTE SI:  In ce alte domenii vrea Qualcomm sa foloseasca 5G

Divizia de jocuri a ASUS a anuntat un parteneriat cu IKEA, parteneriat in cadrul caruia ambele companii vor colabora pentru a crea mobilier pentru jocuri.

Cu toate acestea, nu foarte curand se va intampla asta. Ambele companii au declarat ca aceste noi piese de mobilier pentru jocuri vor fi lansate initial in China incepand cu luna februarie a anului viitor.

Daca locuiesti in afara Chinei, acest lucru se va intampla in luna octombrie a anului trecut, sau chiar mai tarziu. In prezent, nu prea exista informatii cu privire la ce designuri si produse IKEA vor aparea, dar ASUS sustine ca va contribui la formarea unui ecosistem de jocuri cuprinzator pentru locuinte.

CITESTE SI:  Ce explicatie are cineva pentru faptul ca selfie-urile arata mai bine pe iPhone Xs

Conform companiei ASUS: “Gamerii au dorit intotdeauna un spatiu de joc perfect care este confortabil si functional si care permite o captivare completa in jocuri. Cu ani de experienta oferind produse inovatoare pentru gameri, divizia noastra de jocuri intelege comunitatea de gaming. Impreuna cu IKEA ca expert in amenajarea locuintelor, ne gandim ca aceasta colaborare va crea sinergii care sa permita jucatorilor sa construiasca spatiul de joc pe care si l-au imaginat intotdeauna”.

CITESTE SI:  Cand se deschide primul tunel forat de The Boring Company

Acestea fiind spuse, acest parteneriat cu ASUS nu e surprinzator. IKEA s-a extins la crearea de produse inteligente pentru locuinte, asa ca mobilierul pentru jocuri nu e exclus. Nu e clar daca acele piese de mobilier pentru jocuri vor fi scumpe sau ieftine.