fbpx

Ce produse inselatoare anti-5G vand escrocii

Ce produse inselatoare anti-5G vand escrocii

Escrocii din Marea Britanie incearca sa scoata bani de la oamenii care sunt ingrijorati ca tehnologia mobila 5G le pune sanatatea in pericol. Autoritatile competente de acolo au intrat pe fir si incearca sa previna astfel de inselatorii folosite de escroci.

Se crede ca 5G este urmatorul pas important in conectivitate si tehnologia mobila. Cu toate acestea, exista oameni care nu cred ca acest lucru e adevarat si cred ca tehnologia mobila 5G duce cumva la complicatii de sanatate.

CITESTE SI:  Surpriza. Pretul celui mai ieftin iPhone 12 5G

Mai nou, unii cred ca 5G are cumva legatura cu aparitia coronavirusului Wuhan. De fapt, in tari precum Marea Britanie si Canada, oamenii au incendiat turnuri de telefonie mobila.

Acum se pare ca unii escroci profita de aceste ingrijorari si vand produse inselatoare, cum ar fi stickuri USB despre care sustin ca ne mentin in siguranta fata de 5G.

Aceste stickuri USB sunt vandute de escroci la un pret de 338 de lire sterline fiecare. Dar la o inspectie mai atenta, vei observa ca sunt practic stickuri USB obisnuite.

CITESTE SI:  De ce China analizeaza si interzice unele jocuri in tara

Autoritatea Trading Standards din Marea Britanie incearca sa previna aceste escrocherii ale escrocilor. Vorbind pentru BBC, Stephen Knight, director de operatiuni la London Trading Standards, a declarat: “Consideram ca este o inselatorie. Oamenii au nevoie sa fie mentinuti in siguranta fata de aceste escrocherii fara scrupule”.

Acestea fiind spuse, se pare ca unii oameni care au cumparat aceste stickuri USB “anti-5G” nu regreta achizitia. Acest lucru se datoreaza faptului ca, pentru unii, ideea folosirii acestor stickuri USB le ofera liniste, chiar daca nu au efectul pe care escrocii il promoveaza.

CITESTE SI:  De ce Facebook le cere utilizatorilor parola de e-mail

Ce parere ai despre aceste stickuri USB in legatura cu care escrocii pretind ca au efect impotriva tehnologiei mobile 5G? Crezi ca aceasta tehnologie mobila chiar afecteaza sanatatea?