fbpx
Ce procent dintre dispozitivele Apple ruleaza iOS 12

Ce procent dintre dispozitivele Apple ruleaza iOS 12

Mixpanel a dezvaluit acum ceva timp care este rata de adoptare a sistemului de operare iOS 12, iar acum compania Apple din orasul Cupertino a lansat datele oficiale care se bazeaza pe vizitele pe App Store.

Compania Apple din Cupertino spune ca multe dintre dispozitivele sale ruleaza iOS 12, si anume 50%. De asemenea, mai spune ca 53% dintre dispozitivele lansate in ultimii 4 ani ruleaza deja cea mai noua versiune.

Acum aproximativ o saptamana in urma, pe baza datelor Mixpanel, s-a indicat ca adoptarea sistemului de operare era in jur de 46%.

CITESTE SI:  Pentru ce trebuie Ericsson sa plateasca 1 miliard de dolari

Aceasta informatie nu era oficiala, dar, dupa cum se pare, Mixpanel a fost destul de aproape, avand in vedere ca Apple a postat informatiile oficiale si a confirmat ca iOS 12 a fost instalat pe peste 50% dintre dispozitivele compatibile pana in prezent.

Mai exact, Apple afirma ca iOS 12 este instalat pe 50% dintre dispozitivele compatibile care sunt eligibile pentru update. Defalcand datele, Apple a declarat de asemenea ca 53% dintre dispozitivele sale lansate in ultimii 4 ani ruleaza cea mai noua versiune.

CITESTE SI:  VIDEO: Un clip video infatiseaza se pare un iPhone 7 functional

Pe baza acestei rate de adoptare, pare ca iOS 12 a reusit intr-adevar sa depaseasca iOS 11, in ceea ce priveste adoptarea. Platformei versiunea 11 a Apple i-a luat cu aproximativ o luna mai mult decat platformei iOS 12 pentru a ajunge la 50%, dar acest lucru nu este surprinzator, avand in vedere ca versiunea 11 era afectata de tot felul de bug-uri ciudate, cum ar fi cel pentru calculator si cel pentru autocorrect.

CITESTE SI:  Cum iti permite aplicatia unui japonez sa vezi cat zahar exista intr-un sifon

De asemenea, noua versiune pare sa fi imbunatatit performanta dispozitivelor Apple mai vechi, ceea ce probabil va contribui la o adoptare mai rapida. Nu este versiunea perfecta, avand in vedere ca exista unele probleme, dar in cea mai mare parte aceste probleme nu par sa impiedice utilizarea de zi cu zi a dispozitivelor.