fbpx
Ce probleme de calitate au aparut la smartphone-ul pliabil Galaxy Fold

Ce probleme de calitate au aparut deja la smartphone-ul pliabil Galaxy Fold

Samsung a trimis smartphone-uri pliabile Galaxy Fold mai multor recenzori din domeniul tehnologiei. Din pacate, la scurt timp recenzorii au dezvaluit probleme de calitate. Aceste probleme de calitate sunt diferite, dar par sa vizeze aceeasi componenta.

Smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Fold se va lansa in curand pentru consumatori, dar intre timp Samsung a inceput sa trimita unitati de review mai multor recenzori in tehnologie pentru ca acestia sa vada cum e smartphone-ul pliabil si pentru a-si forma primele impresii.

CITESTE SI:  Cum vrea Apple sa scape de parole

Din pacate, se pare ca lucrurile nu mers asa cum s-a planificat. Conform tweet-urilor lui Mark Gurman de la Bloomberg, Steve Kovach de la CNBC, YouTuberul Marques Brownlee si Dieter Bohn de la publicatia The Verge, ecranele smartphone-urilor pliabile Samsung Galaxy Fold au inceput sa se strice.

Problemele sunt variate, dar toate se trag de la aceeasi componenta: ecranul. In cazul lui Gurman si lui Brownlee, stratul protector de pe ecran a inceput sa se desprinda de la sine si in urma acestui lucru pare ca ecranul s-a deteriorat.

CITESTE SI:  Ce specificatii are smartphone-ul LG Velvet

Kovach a impartasit un clip video pe Twitter care arata ecranul lui Galaxy Fold palpaind de multe ori. Pe de alta parte, Bohn a observat o umflatura pe ecran care ar putea fi cauzata de balamaua telefonului care apasa pe ecran.

Acestea sunt in mod evident vesti deloc bune pentru Samsung, mai ales ca incearca sa-si convinga clientii sa cumpere smartphone-ul pliabil la un pret de 2000 de dolari.

CITESTE SI:  Consola de jocuri PS5. Pretul care ii va nemultumi pe unii

Nu e clar daca smartphone-urile pliabile Galaxy Fold cu probleme si trimise pentru review sunt modelele de productie incipienta sau modele de productie finala. Oricum ar fi, Samsung are nevoie cu siguranta sa aiba mare grija la problemele de productie si calitate. Speram ca Samsung va rezolva problema inainte ca telefoanele Galaxy Fold sa fie trimise clientilor.