fbpx

Ce prioritizeaza acum aplicatia Apple Maps pe harta

Ce prioritizeaza acum aplicatia Apple Maps pe harta

Pe fondul coronavirusului Wuhan, aplicatia de harti Apple Maps (a gigantului din Statele Unite) a primit recent niste update-uri, iar acum prioritizeaza si pune accent pe doar cateva lucruri. Cu toate acestea, aceasta inca e in urma aplicatiei de harti de la Google.

Pentru a le permite utilizatorilor sa gaseasca mai usor produse alimentare si servicii medicale in timpul pandemiei de coronavirus Wuhan, compania Apple din Statele Unite a actualizat Apple Maps, reprioritizand categoriile care pot fi cautate, prin plasarea magazinelor alimentare, a restaurantelor care ofera livrari si a serviciilor medicale – esentiale in timpul coronavirusului Wuhan – pe pozitii fruntase.

CITESTE SI:  Premiera. Viitorul iPad Pro ar putea include acest port

Modificarile – care au fost observate de iPhone Ticker – ar trebuie sa duca la o aplicatie Apple Maps mai utila, avand in vedere ca tot mai multi oameni se autoizoleaza.

Cu toate acestea, Google Maps a realizat ajustari mai ample, ceea ce inseamna ca aplicatia de harti de la Google ar putea fi o alegere mai buna decat Apple Maps pentru navigare in aceasta perioada a coronavirusului.

CITESTE SI:  Ce record a doborat masina Tesla Model S, conform lui Elon Musk

Cea a Google a fost deosebit de utila in ultima luna, pentru ca ii avertizeaza pe utilizatori atunci cand o intreprindere selectata e inchisa, sau daca isi ajusteaza programul din cauza coronavirusului Wuhan.

De asemenea, daca un utilizator cauta servicii medicale, aplicatia de harti a Google ii spune sa-si sune medicul inainte de a vizita o locatie. Aceasta caracteristica poate impiedica oamenii sa iasa in public fara motiv si sa raspandeasca sau sa contracteze coronavirusul Wuhan.

CITESTE SI:  Cum e jocul Minecraft Earth bazat pe AR

Desi e cu siguranta o miscare buna faptul ca Apple Maps le permite utilizatorilor sa obtina alimente si asistenta medicala de care au nevoie in vremea coronavirusului Wuhan, aceste update-uri subliniaza si faptul ca aceasta aplicatie e in urma celei de la Google. Numai timpul va spune daca noua aplicatie de harti Apple Maps o va depasi pe cea a Google.