fbpx
Ce preturi uriase de reparatie vor avea tabletele iPad Pro ale Apple

Ce preturi uriase de reparatie vor avea tabletele iPad Pro ale Apple

Cele mai noi tablete iPad Pro ale Apple, anuntate anul trecut la New York, sunt unele dintre cele mai scumpe tablete pe care Apple le-a creat vreodata. Si se pare ca si preturile de reparatie pentru ele sunt mari.

La evenimentul Apple de pe data de 30 octombrie 2018, compania a anuntat doua noi tablete iPad Pro. Una de 11 inci si cealalta de 12,9 inci. Ei bine, evident, nu este nevoie sa va spunem ca ar trebui sa aveti grija de dispozitivele voastre electronice, dar trebuie s-o spunem.

CITESTE SI:  Ce pret si specificatii are smartphone-ul ASUS Zenfone 7 Pro cu camera flip-up

Asta pentru ca, conform preturilor de reparatie percepute de Apple, noile tablete iPad Pro nu vor fi ieftin de reparat. Conform Apple, o reparatie in afara garantiei pentru noile tablete va avea un pret de 499 de dolari pentru modelul de 11 inci si 649 de dolari pentru modelul de 12,9 inci.

Daca luati in considerare faptul ca pretului modelului iPad Pro de 11 inci este de 799 de dolari si ca pretul celui de 12,9 inci este de 999 de dolari, iti dai seama cat de scumpe sunt reparatiile.

CITESTE SI:  Cum vrea Sony sa tina pasul cu cererea de senzori de camera pentru smartphone-uri

Asta pentru ca reparatiile costa mai mult de jumatate din dispozitiv. Ceea ce inseamna asta este ca unii vor plati in plus pentru o garantie extinsa, iar asta nu-i o idee rea.

Dupa cum precizeaza Apple pe site-ul sau, cumpararea de garantie AppleCare+ inseamna ca esti acoperit in cazul unor doua incidente de avarii accidentale pentru iPad Pro, iar taxa de reparare in cazul celor doua incidente costa 49 de dolari fiecare, de fiecare data cand iti aduci tableta la reparat.

CITESTE SI:  Ce serial extrem de popular va ajunge pe Disney+

In cazul garantiei extinse AppleCare+ de 129 de dolari, asta inseamna ca, in cazul in care iti rupi ecranul in doua, pretul total de reparatie va fi de 227 de dolari.

Este mult mai ieftin decat reparatia tabletei iPad Pro in afara garantiei. Aceste costuri nu sunt surprinzatoare daca iei in considerare ce preturi percepe in mod normal Apple pentru repararea iPhone-urilor in afara garantiei.