Ce preturi mari ar putea avea smartphone-ul OnePlus 7 Pro

Ce preturi mari ar putea avea smartphone-ul OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro se lanseaza astazi (14 mai). Dar inainte de anunt au fost dezvaluite posibilele preturi pentru acest smartphone. Impreuna cu OnePlus 7 se va lansa si OnePlus 7 Pro.

Iar asta nu-i doar o speculatie, este un adevar confirmat de contul oficial de Twitter al companiei, dar si de CEO-ul companiei. Preturile dezvaluite neoficial indica faptul ca telefonul Pro va avea niste costuri neobisnuit de mari.

Compania chineza si-a construit o reputatie de-a lungul anilor prin crearea de smartphone-uri care au specificatii decente si preturi accesibile.

CITESTE SI:  Rusia si Statele Unite construiesc o baza lunara

In mod nesurprinzator, de-a lungul anilor compania si-a crescut preturile din ce in ce mai mult, iar acum se pare ca viitoarele smartphone-uri OnePlus 7 si 7 Pro ar putea fi cele mai scumpe telefoane ale companiei de pana in prezent.

Intr-o serie de tweet-uri postate de Ishan Agarwal, acesta a dezvaluit posibilele preturi ale smartphone-ului Pro. Potrivit lui Agarwal, costul modelului de baza cu 6GB de RAM si spatiu de stocare de 128GB ar putea fi de aproximativ 700 de euro.

CITESTE SI:  Actionarii au aprobat fuziunea Disney-Fox. Ce obstacole mai exista

Vor fi disponibile mai multe configuratii, iar modelul cu 8GB de RAM si 256GB spatiu de stocare ar putea avea costa  749 de dolari. De asemenea, va exista un model de smartphone cu 12GB de RAM si 256GB spatiu de stocare la 819 euro.

Ei bine, preturile pentru Statele Unite nu vor fi o conversie directa a celor europene, dar acestea arata ca smartphone-ul OnePlus 7 Pro va fi mai scump decat modelele anterioare.

CITESTE SI:  Bill Gates foloseste acum un smartphone Android. Ultimul cui in cosciugul lui Windows Phone

De asemenea, s-a indicat  in trecut ca modelul OnePlus 7 Pro ar putea avea tehnologie mobila 5G care ar putea creste pretul, dar asta ramane de vazut. Ambele telefoane sunt programate sa fie anuntate oficial peste scurt timp, asa ca intrati din nou aici pentru mai multe detalii despre smartphone-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *