fbpx

Ce preturi mari ar putea avea noile iPhone-uri

Ce preturi mari ar putea avea noile iPhone-uri

Va amintiti de reactia negativa starnita de compania Apple anul trecut cand a cerut pe iPhone X un pret de 999 de dolari pentru modelul de 64GB si 1149 de dolari pentru cel de 256GB? Aproape imediat s-a vorbit despre faptul ca compania Apple a planificat sa reduca preturile pentru modelele de iPhone-uri din 2018.

O stire din aceasta saptamana a dezvaluit preturile posibile ale iPhone-urilor pentru 2018 ale Apple, cel mai ieftin model (LCD de 6,1 inci) costand 699 de dolari, iar cel mai mare model (OLED de 6,5 inci) costand cel putin 999 de dolari.

CITESTE SI:  British Airways a fost hack-uita. Cate carduri bancare au fost "furate"

999 de dolari este acelasi pret ca cel al lui iPhone X de anul trecut. Cu toate acestea, se pare ca nu toti sunt de acord cu aceste sume. Conform companiei Merrill Lynch de la Bank of America, se pare ca noile smartphone-uri ale companiei Apple vor fi mai scumpe.

Acestia sustin ca modelul LCD va costa 799 de dolari, Apple iPhone Xs de 5,8 inci va costa 999 de dolari, in timp ce iPhone Xs Max de 6,5 inci ar putea costa 1049 de dolari.

CITESTE SI:  De ce bursa Bithumb a pierdut 30 de milioane de dolari in moneda virtuala

Avand in vedere ca toate preturile pe care le-am auzit pana acum se bazeaza pe zvonuri si estimari ale analistilor, e greu de spus cine ar putea avea dreptate.

Acestea fiind spuse, compania Apple a fost criticata in trecut pentru preturile prea ridicate ale smartphone-urilor sale si suntem siguri ca, daca aceste sume sunt reale, acest lucru nu va da bine pentru multi clienti (desi probabil ca unii le vor cumpara oricum si se vor vaicari mai apoi din cauza costului ridicat).

CITESTE SI:  La ce numar urias de descarcari a ajuns aplicatia Google Duo

Apple a confirmat ca noile iPhone-uri vor fi anuntate pe data de 12 septembrie, adica miercurea viitoare, asa ca fiti cu ochii pe noi pentru detaliile oficiale privind specificatiile, preturile si disponibilitatea.