fbpx

Ce preturi au noile TV-uri OLED ale LG pentru 2019

Ce preturi au noile TV-uri OLED ale LG pentru 2019

Compania LG a anuntat preturile si disponibilitatea in Statele Unite a gamelor de TV-uri OLED pentru 2019, printre care se numara C9 si E9. E de la sine inteles ca preturile vor fi mari.

LG a prezentat noua sa gama de TV-uri OLED pentru 2019 acum nu prea mult timp in urma, iar compania a confirmat in sfarsit ce preturi va percepe pentru ele.

Compania este excelenta pentru realizarea de TV-uri OLED premium si este evident ca preturile sunt pe masura. Avand in vedere ca noua gama ramane la aceasta strategie, va puteti astepta ca noile televizoare sa aiba preturi la fel de mari ca predecesoarele.

CITESTE SI:  Cat de repede se deterioreaza Apple Card in posesia unora

LG va incepe sa livreze noile sale game de TV-uri C9 si E9 luna viitoare. Prima gama include un model de 65 de inci cu pret de 3499 de dolari si un model de 55 de inci de 2499 de dolari. Cea de-a doua gama are un model de 65 de inci.

De asemenea, mai exista un model E9 de 55 inci de 3299 de dolari si un C9 de 77 de inci de 6999 de dolari. Acestea vor sosi in luna mai, respectiv in luna iunie.

CITESTE SI:  Cum vrea Sony sa tina pasul cu cererea de senzori de camera pentru smartphone-uri

Compania va lansa, de asemenea, o actualizare a TV-ului sau OLED LG “Wallpaper”. Modelele actualizate vor fi disponibile in dimensiunile de 65 de inci si 75 de inci si vor fi vandute in luna iunie a acestui an.

Aceste modele au noile caracteristici pe care LG le-a detaliat la CES 2019. Suportul pentru Apple AirPlay 2 se numara printre noile caracteristici pe care le poti primi cu noile televizoare OLED ale LG.

CITESTE SI:  Ce companie importanta va lansa 60 de sateliti de internet, joi

Desi acestea sunt niste TV-uri bune, ceea ce multa lume asteapta este televizorul rulabil OLED pe care LG l-a prezentat la evenimentul CES 2019 din luna ianuarie.

Compania a precizat ca va livra TV-ul rulabil in lunile urmatoare. Dar din pacate inca nu a spus nimic despre preturile si disponibilitatea televizorului OLED rulabil.