Ce preturi au noile drone DJI Mavic 2 Pro si Mavic 2 Zoom

Ce preturi au noile drone DJI Mavic 2 Pro si Mavic 2 Zoom

Recent, datorita zvonurilor si informatiilor dezvaluite neoficial, am auzit de planurile companiei DJI de a lansa o noua serie de drone – si se pare ca zvonurile au fost drept la tinta.

Compania a anuntat oficial doua noi drone cu camera care se numesc DJI Mavic 2 Pro si DJI Mavic 2 Zoom. Compania se lauda ca ambele drone sunt cele mai avansate drone DJI cu camera construite vreodata.

Incepand cu Mavic 2 Pro, asa cum au indicat zvonurile, se pare ca DJI a lucrat impreuna cu producatorul de camere Hasselblad la aceasta drona. Aceasta va avea o camera Hasselblad cu un senzor CMOS de 20MP si de 1 inci.

DJI spune ca acea camera va putea captura de 4 ori mai mult nivel de culoare pe canal comparativ cu Mavic Pro. Camera va avea de asemenea un obiectiv f/2,8-f/11, pe langa suport pentru inregistrare 4K HDR.

CITESTE SI:  Aceasta baterie holografica are o grosime de doar 10 micrometri

Cat despre Mavic 2 Zoom, dupa cum indica si numele, aceasta drona va fi mai mult pentru aceia care au nevoie de zoom, avand in vedere ca va avea zoom optic 2x si zoom digital 2x.

Va avea un senzor CMOS de 12MP si de 1/2,3 inci care poate alatura 9 fotografii pentru a crea o imagine de 48MP, ceea ce este util daca incerci sa capturezi peisaje largi.

Cat despre functionalitatea aparatelor de zbor, acestea vor avea un sistem FlightAutonomy, 10 senzori in jurul lor pentru o detectare mai buna a obstacolelor si un sistem avansat de asistenta la pilotare care permite dispozitivelor sa zboare in jurul obstacolelor de unele singure, fara sa se opreasca.

CITESTE SI:  Interzicerea telefoanelor mobile in scoli a condus la o imbunatatire a rezultatelor elevilor

Si designul dispozitivelor a fost imbunatatit. Astfel, dispozitivele pot zbura la o viteza maxima de 70 de kilometri pe ora timp de maxim 31 de minute.

Ambele drone sunt in prezent disponibile pentru achizitionare de pe site-ul DJI. Mavic 2 Pro va avea un pret de 1449 de dolari, in timp ce Mavic 2 Zoom va avea un pret de 1249 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *