fbpx

Ce preturi au aceste noi placi grafice NVIDIA performante

Ce preturi au aceste noi placi grafice NVIDIA performante

Compania NVIDIA din Statele Unite a dezvaluit noi placi grafice performante, iar acestea se bazeaza pe noua arhitectura Ampere a companiei americane. S-a dezvaluit si la ce preturi se vor vinde acestea.

Piata placilor grafice a evoluat si a avansat de-a lungul anilor, fiecare generatie venind cu noi caracteristici si cu performante imbunatatite. Daca esti in cautarea unei noi placi video, poate ar trebui sa ai in vedere cele mai recente produse de la NVIDIA, adica NVIDIA GeForce RTX 3070 si 3080.

CITESTE SI:  De ce momentan Apple nu cumpara ARM de la SoftBank

Desi acestea ar putea arata ca alte modele mai noi, trebuie remarcat ca cele mai recente placi grafice ale companiei se bazeaza pe noua arhitectura Ampere.

Aceasta e menita sa vina cu imbunatatiri, cum ar fi ray tracing in timp real si 10GB de VRAM GDDR6X. Conform companiei NVIDIA din Statele Unite, 3080 va avea o performanta dubla fata de cea a 2080, in timp ce 3070 va fi mai performanta decat 2070 Ti.

In caz ca nici aceste placi grafice nu sunt suficient de performante pentru tine, compania NVIDIA din Statele Unite mai are inca o placa grafica performanta, dar nu va fi ieftina.

CITESTE SI:  Ce mare companie hoteliera a fost depasita de Airbnb in 2018

Aceasta se numeste NVIDIA RTX 3090 si a fost conceputa pentru continutul 8K care va deveni noul standard in ceea ce priveste rezolutia. Asa ca cei care doresc sa se pregateasca pentru viitor inca de pe acuma, ar trebui sa aiba in vedere RTX 3090.

RTX 3070 va avea un pret de pornire de 499 de dolari, in timp ce RTX 3080 va avea un pret de pornire de 699 de dolari. Iar pentru cei care dispun de mai multi bani, RTX 3090 se va vinde la un pret de 1499 de dolari.

CITESTE SI:  De ce un miliardar nu-l mai sustine pe Donald Trump

Ce parere ai despre aceste noi placi grafice performante bazate pe noua arhitectura Ampere a companiei NVIDIA din SUA? Crezi ca sunt suficient de accesibile la pret pentru majoritatea?