fbpx

Ce preturi are smartwatch-ul Nubia Alpha cu ecran care inconjoara incheietura

Ce preturi are smartwatch-ul Nubia Alpha cu ecran care inconjoara incheietura

Ecranele flexibile sunt peste tot la MWC 2019 in acest an. Dar aproape fiecare companie le foloseste in acelasi fel – pentru a construi smartphone-uri pliabile. Dar o companie a lansat si smartwatch-ul Nubia Alpha cu ecran care iti inconjoara incheietura.

Cand vine vorba despre designurile de smartwatch-uri, acestea sunt destul de standard si, intr-o anumita masura, plictisitoare. In acelasi timp asta e de inteles, avand in vedere ca ideea este de a camufla ceasul inteligent in viata de zi cu zi, fara a iesi prea mult in evidenta.

Cu toate acestea, la MWC 2019 Nubia vrea sa modifice aceasta idee. Compania a anuntat oficial Nubia Alpha, cel mai nou smartwatch al sau.

CITESTE SI:  Cu ce inlocuieste Instagram butonul de Cautare

Dupa cum poti vedea in imaginea de mai sus, smartwatch-ul are un ecran care inconjoara incheietura si este primul astfel de dispozitiv pe care l-am vazut.

Am vazut in trecut brevete pentru smartwatch-urile cu ecran care inconjoara incheietura, dar se pare ca aceasta este prima companie care a anuntat asa ceva.

Nubia Alpha va fi echipat cu un ecran OLED de 4 inci cu rezolutie de 960 x 192 pixeli si va fi propulsat de un cip Qualcomm Snapdragon Wear 2100.

CITESTE SI:  Cum e primul smartphone 5G al ZTE, Axon 10 Pro

De asemenea, Nubia Alpha va veni cu 1GB de RAM, 8GB spatiu de stocare si cu o baterie de 500mAh. Mai mult, Alpha va integra si caracteristicile obisnuite la care va puteti astepta de la un ceas inteligent, cum ar fi urmarire fitness si a sanatatii.

In plus, va exista si o varianta 4G cu eSIM a Nubia Alpha, ceea ce inseamna ca pe aceasta varianta o poti folosi independent de smartphone. In teorie, utilizarea eSIM inseamna si ca puteti folosi smartwatch-ul – cu ecran care inconjoara incheietura – pentru a efectua si primi apeluri telefonice.

CITESTE SI:  Coronavirusul Wuhan. Ce crede Elon Musk despre masurile de autoizolare

Compania a dezvaluit preturile pentru smartwatch-ul Nubia Alpha cu ecran care inconjoara incheietura. Modelul Bluetooth are un pret de 449 de euro, varianta eSIM are un pret de 549 de dolari, iar modelul eSIM cu aur de 18 carate are pretul de 649 de dolari. Ramane sa vedem cat de multi doritori vor fi pentru smartwatch-ul Nubia Alpha cu ecran care inconjoara incheietura.