fbpx

Ce preturi are noul Frame TV al Samsung care arata ca o lucrare de arta

Ce preturi are noul Frame TV al Samsung care arata ca o lucrare de arta

Samsung a anuntat urmatoarea generatie a televizorului sau Frame TV focusat pe design care vine acum cu caracteristici suplimentare de personalizare si cu o gama mult mai mare de lucrari de arta dintre care puteti alege.

Problema cu o multime de designuri TV este aceea ca, in cea mai mare parte, este evident ceea ce sunt. Acest lucru inseamna ca, atunci cand nu sunt folosite, televizoarele sunt acele gadgeturi uriase cu ecran negru care se afla in camerele noastre.

Nu este cel mai inestetic lucru din lume, dar cum ar fi ca aceasta estetica sa poata fi imbunatatita? La asta pare sa se gandeasca Samsung, avand in vedere ca compania a dezvaluit un nou Frame TV pentru 2018.

CITESTE SI:  Care e compania care ar putea produce MacBook-ul ARM al Apple

Pentru cei care se intreaba de ce acest lucru le suna familiar. asta e pentru ca anul trecut Samsung a lansat un dispozitiv similar, dar, asa cum era de asteptat, TV-ul din 2018 va veni cu specificatii si caracteristici noi si actualizate.

Printre acestea se numara HDR10+ care este o imbunatatire fata de HDR Pro de anul trecut si va include, de asemenea, caracteristici inteligente precum Bixby, astfel incat utilizatorii sa poata interactiona cu TV-ul Samsung folosind doar vocea.

CITESTE SI:  La fel ca Apple, Amazon ar avea o echipa secreta de sanatate

Unul dintre avantajele de marketing ale lui Samsung Frame TV este ca, atunci cand nu este aflat in uz, nu va fi un obiect inutil care doar ocupa spatiu, fara a fi bun la nimic.

Poate fi folosit si pentru a afisa fotografii si lucrari de arta pe care le puteti obtine de pe Samsung Art Store pentru 4,99 dolari pe luna. Aceasta nu este prima data sau a doua oara cand Samsung a explorat noi idei pentru designul TV.

CITESTE SI:  De ce Apple nu a inclus nici pana in prezent o aplicatie Calculator pe tabletele iPad

In 2015, compania Samsung a dezvaluit Serif care a fost proiectat pentru a semana cu o fereastra. Daca noul Frame TV iti suna ca ceva de care ai putea fi interesat, afla ca modelul de 55 de inci va avea un pret de 1999 de dolari, in timp ce modelul de 65 de inci are un pret de 2700 de dolari.