fbpx

Ce preturi are Lenovo Smart Display cu Google Assistant

Ce preturi are Lenovo Smart Display cu Google Assistant

Lenovo Smart Display cu Google Assistant a fost disponibil incepand cu 27 iulie. Ar trebui sa cititi recenzii pentru a va da seama daca Smart Display este o achizitie buna.

Google a colaborat cu producatorii pentru a dezvolta ecrane inteligente care sa poata concura cu Amazon Echo Show. Primul astfel de dispozitiv a fost produs de Lenovo si este deja disponibil pentru cumparare.

Smart Display de la Lenovo vine cu asistentul virtual Google Assistant pentru o experienta vizuala imbunatatita. Lenovo Smart Display vine cu Google Assistant, asa ca ofera toate caracteristicile si serviciile la care utilizatorii s-ar putea astepta, cum ar fi YouTube, Maps, Duo, Photos si Calendar.

CITESTE SI:  Ce bug iMessage grav care defecta iPhone-urile a gasit Google

Toate informatiile apar pe ecranul touchscreen, in timp ce Google Assistant poate fi controlat prin comenzi vocale. Cel mai mare avantaj pentru faptul ca dispozitivul Assistant vine cu display este faptul utilizatorii ii pot solicita redarea unui clip video de pe YouTube.

CITESTE SI:  Tim Cook critica companiile care monetizeaza datele personale ale clientilor

Cei care au calitatea de membru YouTube TV vor putea de asemenea sa urmareasca posturi TV live sau inregistrate fara a avea nevoie de o telecomanda.

Adaugarea serviciului Google Duo aduce functia de apeluri video pe Lenovo Smart Display. O simpla comanda vocala si poti efectua un apel video cu membrii familiei.

De asemenea, dispozitivul poate functiona si ca album foto digital, datorita Google Photos. Lenovo Smart Display va fi disponibil cu un ecran HD de 8 inci sau 10 inci, la preturi de 200 de dolari, respectiv 250 de dolari.

CITESTE SI:  De ce colaboratorii externi ai Microsoft au ascultat inregistrarile audio de pe Xbox

Ambele variante au un difuzor de 10 wati pentru un sunet clar. Dispozitivul va fi disponibil pentru cumparare in Statele Unite de pe Amazon, Best Buy, Walmart, Lenovo.com si de la alti retaileri. Acest dispozitiv smart pare a fi un rival demn pentru Amazon Echo Show.

Facebook