fbpx

Ce preturi are camera de hotel din Tokio care are simulator de zbor

Ce preturi are camera de hotel din Tokio care are un simulator de zbor

Uita de hotelul TWA ca paradis pentru pasionatii de aviatie. Asta pentru ca Haneda Excel Hotel Tokyu conectat la Aeroportul International Haneda din Tokio e si mai bun, avand o camera simulator de zbor.

Acel hotel are o camera carlinga care include un simulator de zbor de dimensiune completa. De asemenea, acesta are unele dintre cele mai bune preturi pentru experimentarea unui astfel de simulator.

Cand vine vorba despre facilitatile unei camere de hotel, un simulator de zbor Boeing 737-800 e destul de rar. Cu exceptia cazului in care stai la Haneda Excel Hotel Tokyu din Tokio, Japonia.

CITESTE SI:  Ce pret redus are smartphone-ul de jocuri ASUS ROG Phone 2

Cel din Tokio e conectat la terminalul 2 al Aeroportului International Haneda si ofera acum o camera denumita “carlinga superioara”.

Aceasta are, dupa cum s-a mentionat mai sus, un simulator de zbor Boeing 737-800. Cladirea din Tokio ofera diferite pachete pentru a experimenta simulatorul de zbor.

Il poti inchiria pentru 90 de minute impreuna cu un instructor la un pret de 30.000 de yeni, adica circa 275 de dolari. Instructorul te va indruma prin experienta zborului de la Aeroportul International Haneda la Aeroportul International Osaka.

CITESTE SI:  Un trol al brevetelor sfarseste prin a plati Kaspersky pentru solutionarea procesului

De asemenea, poti inchiria intreaga camera din Tokio la un pret de 25.300 de yeni pe noapte, dar evident fara acel instructor. Te vei putea juca cu acel simulator dupa cum doresti.

Avand in vedere ca pista reala a Aeroportului International Haneda din Tokio poate fi vazuta din acea camera, te vei putea bucura de asemenea de vederea avioanelor chiar de acolo.

CITESTE SI:  Ce imbunatatiri primeste Samsung Galaxy S8 cu cel mai nou update

Hotelul se mandreste cu faptul ca ofera experiente unice pentru clientii lor. Aceasta camera e perfecta daca esti pasionat de aviatie si zbor. Din acest motiv, probabil Haneda Excel Hotel Tokyu din Tokio, Japonia, are parte de destul de multe rezervari pentru acea incapere.