fbpx

Ce preturi ar putea avea noile iPhone-uri placate cu aur

Ce preturi ar putea avea noile iPhone-uri placate cu aur

iPhone-urile de generatie urmatoare ale Apple nu au fost inca anuntate, dar deja cativa oameni potenti financiar sunt, se pare, ingrijorati in legatura cu modul in care ar putea iesi in evidenta cu un iPhone simplu si plictisitor. Din fericire, compania Goldgenie are un raspuns pentru ei.

Nimeni nu stie precis cand vor fi anuntate noile iPhone-uri pentru 2018 ale Apple, dar ultima data am auzit ca o lansare in a doua saptamana a lunii septembrie este posibila.

Exista, de asemenea, intrebarea cand vor putea fi cumparate, ceea ce la ora actuala ramane de ghicit. Cu toate acestea, retailerul de lux Goldgenie a inceput deja sa preia comenzi pentru aceste noi iPhone-uri. Dar placate cu aur.

CITESTE SI:  Ce telefoane Android ar putea contine malware din fabrica

Pentru cei care nu stiu, Goldgenie este o companie specializata in crearea de versiuni de lux ale produselor existente. Cu noile iPhone-urile pentru 2018, se pare ca compania sustine zvonurile conform carora va exista un model de 5,8 inci si un model de 6,5 inci.

Compania va prelua comenzi pentru fiecare model si il va acoperi cu aur de 24 de carate. Dupa cum este de asteptat, avand in vedere ca vor fi placate cu aur, noile iPhone-uri de la aceasta companie nu vor fi ieftine.

CITESTE SI:  Ce zice Facebook despre acuzatia ca 50% dintre conturi sunt false

Modelul de 5,8 inci placat cu aur se va comercializa la un pret de 1548,5 de lire sterline, in timp ce modelul de 6,5 inci mai mare acoperit cu aur va avea un pret de 1698,5 lire sterline.

Ar trebui sa mentionam ca, desi acestea sunt preturi foarte ridicate, acestea sunt practic reduse cu 50%, deoarece, atunci cand noile iPhone-uri placate cu aur vor fi disponibile, ar putea avea preturi de 3097 lire sterline, respectiv 3397 lire sterline.

CITESTE SI:  Pe cine da in judecata Epic pentru niste leak-uri Fortnite care i-au provocat un prejudiciu ireparabil

Pretul pe care il platesti nu este doar pentru aur, ci si pentru avantaje suplimentare, cum ar fi o cutie din lemn de stejar, pe langa un serviciu de intretinere 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an, timp de cinci ani.