fbpx

Ce pret va avea sistemul MagSafe Duo al Apple

Ce pret va avea sistemul MagSafe Duo al Apple

Dispozitivele actuale ale companiei Apple din Statele Unite se pot incarca wireless, dar pentru asta va trebui sa fii dispus sa cheltui ceva bani. S-a dezvaluit pe site-ul companiei din SUA ce pret va avea sistemul de incarcare wireless MagSafe Duo.

Cand compania Apple din Statele Unite a anuntat sistemul de incarcare wireless MagSafe, compania americana a dezvaluit doua incarcatoare. Unul dintre ele este incarcatorul similar cu un puc pe care iti poti aseza iPhone-ul, iar celalalt sistem de incarcare wireless care se numeste MagSafe Duo are acel puc, dar are in interior si un alt puc care poate fi folosit pentru a incarca fara fir si smartwatch-ul Apple Watch.

CITESTE SI:  Ce pret are noul aspirator robot 360 Heurist al Dyson anuntat oficial

Acesta pare sa fie accesoriul ideal pentru proprietarii de iPhone si Apple Watch, dar se pare ca va fi scump. Compania din Statele Unite a listat sistemul MagSafe Duo pe site-ul sau web, unde se pare ca accesoriul va avea un pret de 130 de dolari.

CITESTE SI:  Cum ar putea viitoarele smartwatch-uri Apple Watch sa depisteze accidentele vasculare cerebrale

Produsele companiei Apple din Statele Unite tind sa fie scumpe, dar 130 de dolari pentru doua incarcatoare e ceva exagerat. Pentru a va oferi un anumit context, incarcatorul in sine pentru incarcare wireless are un pret de 40 de dolari, in timp ce incarcatorul pentru Apple Watch are un pret de 30 de dolari.

Chiar daca ar trebui sa cumparati doua incarcatoare de 20W, la un cost de 20 de dolari fiecare, pretul total e sub pretul sistemului de incarcare wireless MagSafe Duo. Nu e sigur cum justifica compania Apple din Statele Unite pretul lui MagSafe Duo, dar deocamdata pare ca clientii companiei din SUA nu sunt tocmai incantati de asta.

CITESTE SI:  Motivul pentru care Xiaomi nu este gata pentru Statele Unite

Acestea fiind spuse, e posibil ca in viitorul apropiat va aparea un flux de accesorii terte care sa ofere suport pentru incarcarea wireless MagSafe. Asa ca, daca doresti o configuratie similara dar mai ieftina, va trebui sa apelezi la optiunile tertilor.