fbpx

Ce pret urias avea masina distrusa de un sofer la doar o zi dupa ce a cumparat-o

Ce pret urias avea masina distrusa de un sofer la o zi dupa ce a cumparat-o

Departamentul de politie din Fairfax, Statele Unite, a declarat duminica ca un sofer local si-a distrus total masina sport nou-nouta, un model McLaren 720S, intr-un accident la o zi dupa ce acel autovehicul a fost cumparat.

Intr-o postare pe Facebook, departamentul de politie a folosit o imagine a autovehiculului McLaren 720S distrus pentru a-i avertiza pe soferi de pericolele la care se expun.

Primele zile dupa cumpararea unei masini sunt foarte speciale pe multi soferi. Acestia nu conduc noua masina intr-o maniera imprudenta si au multa grija pentru a se asigura ca nu o zgarie.

CITESTE SI:  La ce ar fi utila o camera in smartwatch-ul Apple Watch

Unii poate isi pot imagina cum ar trebui sa se simta un sofer care isi distruge total noua masina la o zi dupa ce a cumparat-o, mai ales daca este vorba despre un autovehicul sport McLaren 720S cu pret de aproape 300.000 de dolari.

Departamentul de politie din Fairfax, Statele Unite, a dezvaluit in weekend ca un sofer local si-a distrus total noua masina sport McLaren 720S cu pret de 300.000 de dolari intr-un accident la nici o zi dupa ce aceasta a fost cumparata.

CITESTE SI:  Ce motor de cautare chinez crede ca va invinge Google daca se intoarce in China

Departamentul de politie a postat o imagine a masinii McLaren 720S distruse a soferului pe pagina sa de Facebook, prin care i-a avertizat pe oameni in legatura cu pericolele vitezei. “Incetiniti, altfel va poate costa”, le-a reamintit politia tuturor.

Postarea de pe Facebook a mentionat ca masina McLaren 720S cu pret de 300.000 de dolari a fost distrusa in Great Falls care se afla la aproximativ 24 de kilometri nord-vest de Washington D.C. Se spune ca soferul a condus cu viteza autovehiculul sau McLaren 720S cu pret de aproape 300.000 de dolari pe care l-a distrus.

CITESTE SI:  Ce suma uriasa a cheltuit Apple pentru furnizorii americani anul trecut

Chiar daca si-a distrus total masina McLaren 720S cu pret de 300.000 de dolari aproape imediat dupa ce a cumparat-o, soferul s-a ales doar cu rani care nu-i pun viata in pericol, acesta fiind dus la spital imediat dupa accident pentru a primi ingrijirile necesare. Din fericire, niciun alt participant la trafic nu a fost ranit in acest accident.