Ce pret urias avea masina distrusa de un sofer la doar o zi dupa ce a cumparat-o

Ce pret urias avea masina distrusa de un sofer la doar o zi dupa ce a cumparat-o

Departamentul de politie din Fairfax, Statele Unite, a declarat duminica ca un sofer local si-a distrus total masina sport nou-nouta, un model McLaren 720S, intr-un accident la o zi dupa ce acel autovehicul a fost cumparat.

Intr-o postare pe Facebook, departamentul de politie a folosit o imagine a autovehiculului McLaren 720S distrus pentru a-i avertiza pe soferi de pericolele la care se expun.

Primele zile dupa cumpararea unei masini sunt foarte speciale pe multi soferi. Acestia nu conduc noua masina intr-o maniera imprudenta si au multa grija pentru a se asigura ca nu o zgarie.

CITESTE SI:  Care companie ar putea fi prima care va lansa un smartphone 5G cu Snapdragon 855

Unii poate isi pot imagina cum ar trebui sa se simta un sofer care isi distruge total noua masina la o zi dupa ce a cumparat-o, mai ales daca este vorba despre un autovehicul sport McLaren 720S cu pret de aproape 300.000 de dolari.

Departamentul de politie din Fairfax, Statele Unite, a dezvaluit in weekend ca un sofer local si-a distrus total noua masina sport McLaren 720S cu pret de 300.000 de dolari intr-un accident la nici o zi dupa ce aceasta a fost cumparata.

CITESTE SI:  Si datele Facebook ale lui Mark Zuckerberg au fost implicate in scandalul datelor

Departamentul de politie a postat o imagine a masinii McLaren 720S distruse a soferului pe pagina sa de Facebook, prin care i-a avertizat pe oameni in legatura cu pericolele vitezei. “Incetiniti, altfel va poate costa”, le-a reamintit politia tuturor.

Postarea de pe Facebook a mentionat ca masina McLaren 720S cu pret de 300.000 de dolari a fost distrusa in Great Falls care se afla la aproximativ 24 de kilometri nord-vest de Washington D.C. Se spune ca soferul a condus cu viteza autovehiculul sau McLaren 720S cu pret de aproape 300.000 de dolari pe care l-a distrus.

CITESTE SI:  Filmul "Star Wars: Episode IX" a fost amanat. Noul regizor ar putea fi motivul

Chiar daca si-a distrus total masina McLaren 720S cu pret de 300.000 de dolari aproape imediat dupa ce a cumparat-o, soferul s-a ales doar cu rani care nu-i pun viata in pericol, acesta fiind dus la spital imediat dupa accident pentru a primi ingrijirile necesare. Din fericire, niciun alt participant la trafic nu a fost ranit in acest accident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *