Ce pret urias ar putea avea smartphone-ul pliabil Samsung

Ce pret urias ar putea avea smartphone-ul pliabil Samsung

In timp ce primul smartphone pliabil al Samsung este asteptat sa debuteze, producatorii chinezi Xiaomi si Oppo au o serie de intalniri cu producatorii sud-coreeni de componente pentru a-si lansa propriile smartphone-uri pliabile incepand cu anul viitor, potrivit surselor din industrie.

Daca sperai sa cumperi smartphone-ul pliabil al Samsung atunci cand se va lansa (asta daca se va lansa), pregateste-te sa pui deoparte multi bani, pentru ca, potrivit unei stiri de ETNews, telefonul pliabil al Samsung nu va fi ieftin.

CITESTE SI:  WhatsApp pentru Symbian va inceta sa functioneze dupa 31 decembrie 2016

Stirea sustine ca telefonul ar putea avea un pret urias de 2 milioane de woni atunci cand se va lansa, adica in jur de 1800 de dolari. In mod interesant, aceasta nu este prima data cand auzim despre acest pret urias.

O stire din iunie a indicat, de asemenea, ca dispozitivul ar putea avea un pret urias de pana la 2000 de dolari, ceea ce inseamna ca aceste stiri corespund una cu cealalta.

CITESTE SI:  Numele de cod pentru Android M este Macadamia Nut Cookie

Ar putea exista un motiv in spatele acestui pret urias, iar acesta ar putea consta in tehnologia folosita, iar Samsung ar putea incerca sa compenseze ceva din pierderile sale.

De asemenea, pretul urias ar fi si din cauza faptului ca smartphone-ul pliabil ar putea fi unul editie limitata, potrivit unei alte stiri, ceea ce inseamna ca Samsung nu va reduce pretul telefonului pentru ca nu-l va produce in masa.

Acest lucru reprezinta o problema pentru Samsung, pentru ca compania trebuie sa convinga oamenii sa cumpere acest smartphone pliabil. Am auzit stiri conform carora si Huawei, Xiaomi si Oppo au planuri de a lansa propriile lor smartphone-uri pliabile si ca acestea ar putea avea preturi cat jumatate din cel al Samsung. In plus, nu se stie daca smartphone-urile care se pot indoi vor fi urmatorul mare lucru in industrie. In orice caz, va trebui sa asteptam si sa vedem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *