Ce pret trebuie sa platesti doar pentru a avea 256GB de RAM pe Apple iMac Pro

Ce pret trebuie sa platesti doar pentru a avea 256GB de RAM pe Apple iMac Pro

Apple a actualizat discret optiunile de configurare pentru iMac Pro pentru a putea permite includerea unei placi grafice Radeon Pro Vega 64X si a 256GB de RAM.

Aceste upgrade-uri nu vin la preturi mici. Daca doresti cantitatea maxima de memorie aleatorie (256GB) pentru computerul tau Apple, afla ca va trebui sa platesti un pret mare.

Mai precis, 5200 de dolari doar pentru 256GB de RAM. Daca acest lucru este posibil pentru actualul iMac Pro, cine stie cata memorie va putea integra viitorul iMac Pro care se va lansa in acest an.

CITESTE SI:  VIDEO: Huawei Mate 10 Pro VS iPhone X VS Samsung Galaxy Note 8 intr-un test de viteza

Doresti sa cheltui 5200 de dolari doar pe RAM pentru noul tau computer? Acum poti. Apple s-a actualizat optiunile de configurare pentru acest computer puternic, iar acesta poate acum integra o cantitate uriasa de RAM de 256GB.

Vei avea nevoie de niste buzunare foarte adanci pentru acest lucru, deoarece numai Apple iMac Pro are un pret care incepe de 4999 de dolari. Ganditi-va la asta, cantitatea uriasa de RAM de 256GB costa mai mult decat doar un computer cu 32GB de memorie.

CITESTE SI:  Programul de plata pentru bug-uri al Apple plateste se pare prea putin

Costa 400 de dolari sa adaugi 64GB de RAM, si trebuie sa platesti un pret suplimentar de 2000 de dolari pentru a adauga 128GB. Aceste optiuni par acum ieftine in comparatie cu upgrade-ul de 256GB cu pret de 5200 de dolari pentru computerul Apple.

O alta optiune de upgrade este placa grafica Radeon Pro Vega 64X cu 16GB de memorie video. Acesta pare a fi un upgrade relativ ieftin pentru ca vine la un pret de doar 700 de dolari.

CITESTE SI:  Grupul operativ al FBI va expune manipularea tarilor straine de pe retelele sociale

Toate computerele Apple iMac Pro vin cu placa grafica Vega 56 in mod standard, iar anterior era posibil sa primesti o placa grafica Vega 64 daca plateai in plus 550 de dolari.

Asadar, daca aduni toate aceste cheltuieli, pretul unui Apple iMac Pro de varf cu procesor Intel Xeon W cu 18 nuclee, 256GB de RAM, placa grafica Vega 64X, spatiu de stocare pe SSD de 4TB, ar ajunge la 16.000 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *