Ce pret mare ar putea avea smartphone-ul LG G8 ThinQ

Ce pret mare ar putea avea smartphone-ul LG G8 ThinQ

Se crede ca LG G8 ThinQ va avea un pret mult mai mare decat G7, predecesorul sau. Dispozitivul va fi un smartphone de varf si va concura direct impotriva smartphone-urilor de varf de la Samsung si Apple. LG ar putea lansa mai multe telefoane la MWC 2019.

Odata cu lansarea lui G8 ThinQ, compania LG pare sa vrea sa concureze cu telefoane precum Samsung Galaxy S10 si cu viitoarele iPhone-uri. Acum ceva timp au fost dezvaluite niste specificatii si caracteristici neoficiale pentru LG G8 ThinQ, iar de acesta data si pretul (neoficial) a fost dezvaluit. Conform unei postari de pe Reddit, acest smartphone de varf va costa 903 dolari, varianta cu spatiu de stocare de 128GB.

CITESTE SI:  India vrea sa interzica masinile fara sofer, dintr-un motiv bun

Se asteapta ca LG G8 ThinQ va fi anuntat oficial la MWC 2019 care va avea loc in curand. Acesta va fi smartphone-ul de varf al companiei pentru 2019 si, ca atare, ne asteptam ca acesta va costa mult.

CITESTE SI:  HBO are noi masuri de prevenire a leak-urilor sezonului 8 al "Urzeala Tronurilor"

Daca sperai ca compania va percepe un pret mai accesibil, mai gandeste-te. O postare pe Reddit de u/livedadevil sustine ca acesta a intrat in posesia identificatorului lui G8 ThinQ care a dezvaluit ca smartphone-ul costa circa 1200 de dolari canadieni.

Convertit in dolari americani, pretul e de in jur de 900 de dolari. Dar acesta ar putea fi doar costul de pornire si e posibil ca pretul ar putea creste in functie de spatiul de stocare al telefonului.

Ramane de vazut daca acest lucru este adevarat, dar smartphone-urile de varf din ziua de azi au preturi mari, asa ca nu ar fi surprinzator daca si LG G8 ThinQ va costa la fel de mult.

CITESTE SI:  VIDEO: Samsung raspunde la campania Apple cu "Captured on Galaxy S7"

Acestea fiind spuse, ramane de vazut daca LG G8 ThinQ va avea un pret de 900 de dolari. Se asteapta ca acest smartphone de varf va avea un cip Qualcomm Snapdragon 855, un ecran sound-on si posibil control prin gesturi fara atingere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *