fbpx

Ce pret incredibil de redus are boxa inteligenta Echo Flex a Amazon

Ce pret incredibil de redus are boxa inteligenta Echo Flex a Amazon

Nu esti multumit de numarul destul de mare de dispozitive Alexa de pe piata? Atunci afla ca compania Amazon din Statele Unite tocmai a anuntat boxa inteligenta Echo Flex cu pret incredibil de redus si care se poate conecta direct la priza. Ceea ce mai e incredibil e ca vine cu asistentul virtual Alexa, la pretul sau de pornire incredibil de doar 25 de dolari.

Una dintre cele mai ieftine boxe inteligente Amazon Echo disponibile era Echo Dot. Spunem “era”, pentru ca acum scurt timp compania Amazon a dezvaluit un nou produs, iar acesta se numeste Echo Flex.

CITESTE SI:  Compania care a livrat cele mai multe smartphone-uri 5G in acest an

Acesta e practic o boxa inteligenta de priza care iti permite sa instalezi Alexa in aproape toate incaperile. Avand un pret incredibil de redus de doar 25 de dolari, cu siguranta Amazon spera ca clientii vor cumpara acest dispozitiv in numar mare.

Acestea sunt boxe inteligente plug-in, ceea ce inseamna ca se pot conecta direct la o priza. Deci daca ai o priza libera, poti introduce dispozitivul Amazon acolo si gata.

CITESTE SI:  Ce autovehicule electrice va produce VW in Statele Unite si de ce

O astfel de solutie este mult mai flexibila, pentru ca dispozitivul poate fi folosit in garaj, baie, bucatarie si asa mai departe. De asemenea, va veni si cu asistentul virtual Alexa incorporat, asa ca toate functiile Alexa ar trebui sa poata fi accesate cu Echo Flex.

E adevarat ca, din cauza dimensiunii sale reduse, s-ar putea sa nu fie neaparat cea mai buna boxa inteligenta, dar nu credem s-a dorit sa fie cea mai buna la pretul sau de 25 de dolari.

CITESTE SI:  Sony dezvaluie camera rezistenta de actiune RX0 - specificatii si pret

Amazon sustine ca Echo Flex cu pret de 25 de dolari vine cu un port USB, ceea ce inseamna ca poti folosi boxa inteligenta pentru a-ti incarca dispozitivul mobil. Sau sa adaugi accesorii suplimentare, cum ar fi o veioza.

Amazon a creat un API pentru acel port USB al Echo Flex. API-ul ofera acces la doi dezvoltatori care au creat un senzor de miscare si o lumina inteligenta de noapte.

Facebook